#26339 På Stugknuten.com sen 2019-08-09
 14 bäddar
 75

Stuga vid sjö

Det här boendet har Stugknutens S-märkning.

Stugknutens S-märkning innebär att din hyresvärd har valt att ge dig en så trygg affär som möjligt. Det här boendet betalas med kort i samband med bokning men hyran betalas inte ut till din hyresvärd förrän du har checkat ut. Denna trygghet gäller endast om bokning och betalning sker via Stugknutens system. Stugknuten tar varken boknings- eller serviceavgifter från dig som gäst.  
Läs mer här

Stugan ligger precis intill sjön Tibon med egen badbrygga, möjlighet till att tillgå båt finns. I huvudhuset finns ett stort vardagsrum med matplats för 12 pers.Sovrum/tv-rum samt fullt utrustat kök samt wc. På tomten finns tre separata hus med sovplats för 2-4 personer i varje hus .Tvättstuga finns.
Säsonger och prisnivåer
Priset varierar beroende av om man hyr huvudhuset samt småstugorna eller endast något av uthusen. Vill du ha sänglinne , använda båt?samt ha tillgång till cyklar tillkommer service avgift för det.
Faciliteter
Övrig information
  •  Grillmöjligheter
  Finns i närheten
  •  Båt (att hyra)
Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Carolina Sahlberg. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen