Hyr stuga i Sverige

Sjöstuga på skärgårdsö – 10 meter till egen brygga

2 + 2
32 m²
ID #25351  på Stugknuten.com sen: 2019-04-12
Boende med 2 + 2 bäddar i Svärdsund, Torö, Nynäshamn, Stockholm, skärgård, Stockholm uthyres

Välkommen till vår underbara sommaridyll utanför Nynäshamn i Stockholms södra skärgård, 55 minuter med bil från city. Huset är en sjöstuga byggd 2016 med inglasad fasad mot vattnet och fantastisk sjöutsikt, endast 10 meter från egen brygga. Tillgång till 90 meter strandlinje med klippor och bryggor samt en stor äng på baksidan. Huset är beläget på värdens tomt, cirka 25 meter från fastighetens huvudbyggnad, men läget är ändå avskilt utan direkt insyn. Strandsträckan och ängen är för gemensamt bruk med oss, men bryggan och stranden rakt nedanför huset är dock er ”egen”. Huset är på 32m² med sovloft - stilrent inrett, rent och fräscht. Lämpligt för 4 personer.

Huset har fullt utrustat kök med induktionshäll, microvågsugn, kylskåp med frysfack. Vedkamin finns. Liten soffdel och en matplats med klaffbord. Sovalkov med en dubbelbädd på 160 cm. En smal trappa leder upp till loftet som är inrett med två enkelbäddar på 90 cm. Huset är kringbyggt av en bred altan, som på framsidan är byggd i etapper ned mot vattnet med gott om plats att sitta. På ena långsidan finns ett stort däck och utegrupp med plats för fyra. En stor markis ger skugga.

Kallvatten finns draget till huset. Duschmöjlighet erbjuds i form av en utedusch på soldäcket där vattnet värms upp av solen. En mulen dag kanske man inte kan ta sig en varm dusch, men det är en del av charmen med att leva i skärgården där väder och vind bestämmer... Tvättställ finns vid knuten och cirka tre meter från huset, i en separat byggnad, finns toalett (Cinderella förbränningstoa från 2017). Observera att det inte finns badrum med dusch och toalett inuti huset. Huset är rökfritt. Handdukar och sänglinne ingår ej, men går att hyra till en extra kostnad. Kuddar och täcken finns. Kolgrill finns. Motorbåt, kanot, kajak och SUP finns att hyra. Städning ingår ej, men kan köpas till om man önskar.

Sjöstugan är belägen på en liten ö i närheten av Torö, cirka 20 minuters bilresa söder om Nynäshamn. Ön saknar vägförbindelse med fastlandet och man kommer dit endast med motorbåt. Vi hämtar er med vår båt vid båtbryggan på fastlandet, där gratis parkering finns. Båtresan tar cirka 10 minuter. Ön bebos av cirka 30 sommarhushåll och vägar och affärer saknas. Fastigheten ligger på öns östra sida invid en lugn liten fjärd, som förbinds med havet genom två sund. Ingen genomfartstrafik av båtar, förutom av andra boende på ön och en och annan paddlare som passerar. På motsatta sidan av ön finns ett naturreservat utan bebyggelse.

Detta sommarboende är lämpligt för dig som gillar en jordnära livsstil i lugn och ro samt älskar natur och skärgårdsliv. Detta semesteralternativ är inte lämpligt ifall du har någon form av rörelsehinder, på grund av trappen som leder upp till huset samt en del nivåskillnader. Marken omkring huset är kuperad och huset ligger högt med en slänt både på framsida och baksida. Barnsäkert räcke runt altanen saknas och delar av altanen saknar räcken helt.

Vi hyr ut till skötsamma och ansvarsfulla gäster, som uppnått en ålder av 30+. Välkommen med din förfrågan eller bokning!

Tina Leifsdotter

[Filtered email]
076-33 67 510

Kalender

Säsonger och prisnivåer:

 • Pris per dygn (högsäsong): 1200 kr

 • 1200:-/natt

  Säsong från 1 maj till 1 september.

Faciliteter:

Övrig information
 • Mobiltelefon täckning -- Mobiltäckning finns.
 • Rökning inomhus förbjuden -- Ingen rökning inomhus.
Köksutrustning:
 • Frys -- Frysfack
 • Grillmöjligheter -- Kolgrill
 • Kylskåp -- Kylskåp finns
 • Matlagningsmöjligheter -- Väl utrustat kök.
 • Mikrovågsugn -- Micro
Faciliteter / Sanitärt:
 • Dusch -- Utomhus dusch
Övrig information:
 • Utemöbler -- Utemöbler finns
 • Uteplats -- Terrass
 • Öppen spis -- Öppen spis finns.
Finns i närheten
 • Badplats (utomhus) - Att simma och bada i havet går bra.
 • Båt (att hyra) - Motorbåt finns att hyra.
 • Fiske - Fiske är tillåtet.
 • Kanot (att hyra) - Kanot, kajak och SUP finns att hyra.
 • Vandringsleder - Trekking

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Tina Leifsdotter. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Rocio M.
hyrd 2020
Underbart hyresvärd, otroligt fin och stilig stuga!

Karta

Boendet ligger inom det markerade området, kontakta uthyraren för exakt adress.

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.