Hyr stuga i Sverige

Naturstugan, Ljusterö

4 + 2
22 m²
ID #25166  på Stugknuten.com sen: 2019-03-22
Boende med 4 + 2 bäddar i Ljusterö, Stockholms skärgård, Roslagen, Stockholm uthyres

Gullig stuga mitt i naturen. Stor tomt, boulebana, vedeldad bastu, delad tomt.


Tomt och byggnader
Tomten är stor och delas med värden. Stor boulebana får nyttjas. Vedeldad bastu som ligger ogenerat med mysigt burspråk får nyttjas efter ök med värden. Den gulliga röda stugan har veranda med utemöbler och grill. Närmsta bad i sjön Skären ca 800 m. Fiske i havet ca 1 km.

Sovrum och sängar
Stugan har ett sovrum med familjesäng där nedre bädden är 120 cm och den övre 80 cm. Det finns ett loft med två riktiga madrasser. Två bäddar kan också bäddas i vardagsrummets soffa.

Kök, badrum och vatten
Köket har utediskbänk med kallt rinnande vatten. Inne i köket finns kyl och frys, bänkspis med 2 plattor och ugn, micro, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Det finns även tillgång till varmt och kallt vatten i uthuset där det finns dusch, handfat och tvättmaskin. 15 m bakom stugan ligger ett utedass.

Övriga rum
Vardagsrummet har en soffa, soffbord och tv med standardkanaler. Ett litet utfällbart matbord med plats för 4 stolar. Här finns också trappstegen upp till loftet.

Övrigt
Mobiltäckningen är bra. Ca 6 mil till Stockholm och en timmes bilresa till Arlanda.
Till Ljusterö torg är det 3 km, där finns livsmedelsbutik, ombud för apotek och post, restauranger, turistbyrå. Till Linanäs är det 14,5 km och där finns två restauranger, gästhamn och livsmedelsbutik som är systemombud. Härifrån går flera turer om dagen till Stockholm och Vaxholm med Waxholmsbåt, resan tar ca 2 timmar till Stockholm. Här lägger även ångbåten S/S Storskär till på vardagskvällar, en minikryss rekommenderas från Linanäs till Väsby Strand och tillbaka till Linanäs. Underbara dagsutflykter ut i skärgården kan göras från färjeläget på fastlandssidan. Nära till Norrtälje som är en charmig sommarstad. På fastlandet är det ca 3 km till Wira bruk ett underbart utflyktsmål. På norra Ljusterö finns också ett vackert naturreservat med släta klippor från stenåldern, bad, kossor och får som betar och inte minst en vidunderlig utsikt. Kajakuthyrning finns på ön. Ca 8 km till Ljusterö golf.
Till huset kan man åka bil eller buss nr 626. Det går vägfärja från fastlandet till ön och den går var 10 min på sommaren. Överfarten tar 10 min.
Uthyres veckovis med lördagsbyte. Lakan/handdukar kan bokas för 150 kr/pers och slutstädning är obligatoriskt tillval och kostar 800 kr. På förfrågan kan ev weekends bokas i låg- och mellansäsong.
Hyr ni fler än en vecka så lämnas 15 % rabatt fr.o.m. andra veckan. Det har inträffat att brunnar sinat i skärgården. Vi uppmanar därför vänligen våra hyresgäster att vara varsamma med vattenförbrukningen med hänsyn till tillgång och miljö.

Uthyres via Ljusterö Skärgårdsstugor. Se gärna vår webbsida bokaskargardsstugor.se

Kalender

Säsonger och prisnivåer:

 • Pris per vecka (högsäsong): 4900 kr

Faciliteter:

Övrig information
 • Hundar är välkomna
 • Mobiltelefon täckning
 • Rökning inomhus förbjuden
Köksutrustning:
 • Frys
 • Grillmöjligheter
 • Kylskåp
 • Matlagningsmöjligheter
 • Mikrovågsugn
Faciliteter / Sanitärt:
 • Bastu
 • Dusch
 • Tvättmaskin
Övrig information:
 • Tv
 • Utemöbler
 • Uteplats

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Ljusterö Skärgårdsstugor. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Karta

Boendet ligger inom det markerade området, kontakta uthyraren för exakt adress.

Fler stugor från samma annonsör

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.