Hyr stuga i Sverige

Stuga 2,5 mil norr om Borgholm

4
52 m²
ID #23781  på Stugknuten.com sen: 2018-06-15
Boende med 4 bäddar i Borgholm , Öland , Kalmar uthyres

Här är Öland smalt med närhet till både västra och östra sidan. Stugan ligger 800 m. från landsvägen, trafiken hörs inte mycket och läget är ostört. Det finns en granne, men en hög häck ger insynsskydd.

Fullt utrustad stuga, kommunalt vatten, dusch, toalett. Vardagsrum, kök, ett sovrum med två bäddar, hall, badrum. Bäddsoffa i vardagsrummet. Liten gäststuga med två bäddar. Öppet och soligt läge med altan i söder. Det är fem kilometer till vackra Sandvik med känd fiskrestaurang, fiskbutik och Icabutik. Fyra kilometer till bageriet i Södvik där man kan köpa nybakat bröd till frukost. De har också berömda fantastiskt goda pizzor. Det är tre kilometer ut till den lilla vackra kustvägen på västra sidan, som man kan köra i stort sett hela vägen upp till Byxelkrok. Bad i Djupvik och Sandvik. Det finns mycket fina mindre sandstränder i närheten på östra sidan.

Stugan lämpar sig för max fyra personer. Tyvärr ej husdjur. Självklart är rökning förbjudet inomhus. Hyresgästen städar innan avresa. Bytesdag gärna Söndag.
Välkommen!

Kalender

Säsonger och prisnivåer:

  • Pris per vecka (lågsäsong): 3700 kr
  • Pris per vecka (högsäsong): 4700 kr

  • vecka 27, 32, 33 3700:-
    vecka 28, 29, 30, 31 4700:-

Faciliteter:

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Maria Lindén. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Karta

Boendet ligger inom det markerade området, kontakta uthyraren för exakt adress.

Det här är en av många annonser på www.stugknuten.com - stugor i Sverige

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.