Hyr stuga i Sverige

Långvik Ingarö,attraktivt arkitektritat hus

7 + 2
120 m²
ID #23355  på Stugknuten.com sen: 2018-05-03
Boende med 7 + 2 bäddar i Ingarö, Värmdö, Stockholm, Stockholms skärgård, Stockholm uthyres

Attraktivt arkitektritat semesterhus i skärgården med närhet till strand, naturreservat och stad. Huvudbyggnad 120 m2 inklusive ett stort sovloft samt gäststuga 40 kvm.
Huvudbyggnaden har en modern och läcker invändig arkitektur i öppen planlösning med allrummet öppet till taknock och stora fönsterpartier som binder ihop innemiljön med terrassen och trädgården. I vardagsrummet finns en bekväm sällskaps del med TV och braskamin samt en matplats med matbord för 8 personer. Köket i öppen planlösning mot vardagsrummet är välutrustat och har all maskinell utrustning. Master sovrum har en bekväm dubbelsäng. Det andra sovrummet har två enkelsängar. Stort badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Designad trappa (ej barnsäker) till det stora sovloftet med 2 bäddar och bra lekyta. Hög standard rakt igenom och golvvärme i hela huset.

Utöver huvudhuset finns en fin gäststuga med en trevlig sällskaps del och 2 sovalkover; det ena med en dubbelsäng och ett andra med en enkelsäng. Till alkoven med dubbelsäng finns draperi för avskildhet. I gästhuset finns även ett stort badrum och bastu.

Huvudbyggnaden har en stor altan runt hela huset. Altanen har bekväma utemöbler, solstolar och grill. Läget är privat och insynsskyddat och bakom husen är det vacker naturtomt med blåbärsskog.

Ingarö är känt som en av skärgårdens vackraste platser. Från husen har ni nära gångavstånd till Ingarös fina havsbad med både klippor och sandstrand (800 meter).
På promenadavstånd finns även Bistro Björkviks fina strandservering och restaurang och Björnöhalvöns fantastiska naturreservat. Björnöreservatet har vandringsleder, snorkelled och kajakuthyrning med skärgårdens vackraste paddelvatten.

På nära bilavstånd finns många populära utflyktsmål såsom Artipelag konstmuseum, Säby Gård Säteri samt huvudorten Gustavsbergs hamnområde med kulturcenter, restauranger och caféer.
För den som söker sportiga aktiviteter finns bl.a Ingarö golf (36 hål). I Gustavsberg finns det mesta i sportväg och ett badhus med äventyrsbad, gym och SPA avdelning. I anslutning till badhuset ska en helt ny äventyrslekplats stå färdig inför våren 2019.

Ingarö har broförbindelse med fastlandet och det går goda bussförbindelse till Stockholm. Buss till central Stockholm tar 40 minuter.
Avstånd Stockholm 36 km (ca 30 minuter med bil).

Perfekt hus för den stora familjen som vill uppleva skärgården med bad och friluftsliv och samtidigt ha stort utbud aktiviteter och utflyktsmål i omgivningen. Därtill möjlighet att lätt ta er in till huvudstaden för kultur, nöjen, shopping, och storstadspuls.

Obligatorisk slutstädning 1600 kronor.

På förfrågan:

Sänglinne + handdukar 150 kr p.p.


Hemsida: skargardsstugor.se

Kalender

Säsonger och prisnivåer:

 • Pris per vecka (lågsäsong): 9900 kr
 • Pris per vecka (högsäsong): 14600 kr

Faciliteter:

Övrig information
 • Hundar ej tillåtna
 • Mobiltelefon täckning
 • Rökning inomhus förbjuden
Köksutrustning:
 • Grillmöjligheter
 • Kylskåp
 • Matlagningsmöjligheter
 • Mikrovågsugn
Faciliteter / Sanitärt:
 • Dusch
Övrig information:
 • Utemöbler
 • Uteplats
Finns i närheten
 • Badplats (utomhus)

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Stockholm Skärgårdsstugor AB. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Karta

Boendet ligger inom det markerade området, kontakta uthyraren för exakt adress.

Fler stugor från samma annonsör

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.