Hyr stuga i Sverige

Ett paradis vid Kalmarsund

10
100 m²
ID #22615  på Stugknuten.com sen: 2018-01-23
Boende med 10 bäddar i Gåsten, Hammarby, Kalmar uthyres

Gåssten, Hammarby 209, 38663 Degerhamn. +46 73 384 01 00

Välkommen till världsarvsskyddade Södra Öland. Här finns inte bara underbara stränder och bad utan också fullt av intressanta utflyktsmål för en lyckad familjesemester. Det unika Alvaret, de små fiskehamnarna och konstnärernas öppna ateljeer. Här erbjuder vi ett semesterparadis alldeles vid Kalmarsund på södra Öland. Avskilt läge som gränsar till naturreservat. 20 meter från tomtgränsen till badstrand.
Detta sommarnöje ligger vid Gåssten och består av flera hus med sammanlagt 10 bäddar. Huvudbyggnaden har ett öppet vardagsrum med kök och havsutsikt. Två sovrum och badrum med dusch och WC ansluten till septitank. Luftkonditionering. Två gästhus med tillsammans 6 bäddar.
Naturtomt om 1000 kvadrat och trädgårdsmöbler för 10 personer.
Husen har elvärme och egen borrad brunn. Vedeldad bastu finns att tillgå mot en mindre avgift.
5 km till närmaste livsmedelsaffär.

Köket är utrustat med kyl och frys, spis med ugn samt mikrovågsugn.
Fri parkering.

Huset är tillgängligt att hyra veckovis lördag till lördag under augusti till angivet pris, städning tillkommer med 650:- SEK. Det hyrs inte ut till ungdomsgrupper och i huset är rökning inte tillåten. Husdjur är ej tillåtna. Städning ingår inte och huset måste lämnas i städat skick. Städutrustning finns.
Lakan, örngott och handdukar ingår inte.Vägbeskrivning:
Fastigheten ligger på södra Öland. Kör söderut från Ölandsbron. När du passerat Kastlösa sväng höger mot Degerhamn. Precis innan du kommer till Hammarby sväng höger vid en rad brevlådor. Kör mot Kalmarsund och Gåsten. När du når den lilla byn fortsätt vänster till du kommer till en grind. Dår har du havet till höger och fastigheten till vänster. Välkommen!

Kalender

Plats

Gåsten, Hammarby

Säsonger och prisnivåer:

  • Pris per vecka (högsäsong): 7500 kr
  • Pris per månad: 25000 kr

  • Uthyres endast under veckorna 33-36 varje år. Veckokostnad 7.500 skr.

Faciliteter:

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Gunnar Törnquist Törnquist. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Det här är en av många annonser på www.stugknuten.com - stugor i Sverige

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.