Hyr stuga i Sverige

Stuga att hyra i Italieninspirerad miljö.....

6
60 m²
ID #22473  på Stugknuten.com sen: 2018-01-06
Boende med 6 bäddar i Kalmar, Vassmolösa, Kalmar uthyres

…….för er som vill bo i en trädgårdsmiljö med medelhavskänsla och citrus-, oliv, fikonträd inpå knutarna. Man har också tillgång till den omgivande parkliknade trädgården med dammar och fontäner. Stugan är en 2012 nybyggd gäststuga på 60 kvm. med två sovrum plus ett sovloft och ett integrerat allrum-kök. Från allrummet kommer man direkt ut till en generös altan med sol under större delen av dagen. Det är fullt utrustat och har plats för 6 personer. Man har också tillgång till tvättstuga.
Stugan är belägen kustnära och lantlig. Det är 6-8 min till havsbad fiske, golf (fyra banor inom 20 min) och en kortare bilresa till besöksmål som Kalmar, Öland och Glasriket. I byns fiskehamn, 2 km nedanför gården, finns möjlighet till bryggbad. På gångavstånd finns byns lanthandel.
Som hyresgäst här kommer man att bo på Villa Famiglia som förutom uthyrning av boende har ett sommarkafé/restaurang mm. Stugan har dock en egen trädgård och allt ligger avskilt från den övriga verksamheten på Villa Famiglia.
Besök gärna Villa Famiglias hemsida, villafamiglia.se

Riktpriset för att hyra Gästhuset veckovis är för
Högsäsong 6000:- /vecka V25-V34
Lågsäsong 4500:-/vecka
Priset för att hyra Gästhuset är också beroende på hur lång tid och hur många personer samt hög- eller lågsäsong. Prisuppgift avtalas från fall till fall.


Hemsida: villafamiglia.se

Kalender

Plats

Kalmar, Vassmolösa

Kartor: Visa boendets adress och position på Hitta.se eller Google Maps

Säsonger och prisnivåer:

  • Pris per vecka (lågsäsong): 4500 kr
  • Pris per vecka (högsäsong): 6000 kr

Faciliteter:

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Per-Olof Johansson. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Fler stugor från samma annonsör

Det här är en av många annonser på www.stugknuten.com - stugor i Sverige

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.