Hyr stuga i Sverige

Villa Brissund - högklassigt 1½ planshus 14 bäddar

12 + 2
220 m²
ID #21388  på Stugknuten.com sen: 2017-04-24
Boende med 12 + 2 bäddar i Brissund, Själsö, Gotland uthyres

Villa Brissund är ett helt nybyggt hus i absolut lyx. Med två plan på totalt 220 kvm samt både terrass och balkong finns här utrymme till det större sällskapet. Planlösningen är öppen. Antalet bäddar uppgår till 12+2 extrabäddar. Huset ligger i en underbar kustmiljö i härliga Själsö/Brissund, precis intill havet. Härifrån är det gångavstånd till det omåttligt populära bageriet likväl som stranden i Själsö. Visby ligger endast 10 minuters bilfärd bort. Ett perfekt läge med andra ord.

Hänsyn till både människa och miljö har också tagits under byggnation av huset. I möjligaste mån har giftfria byggmaterial använts, bland annat halm och lera på invändiga väggar och puts med ekologisk Tierrafino blandad med snäckskal. All el är avskärmad och två av sovrummen är helt avskärmade. Ventilationen är mkt god med till- och frånluftssystem. Linoljefärg har strukits på många av de invändiga listerna.

Entréplanet har ett stort kombinerat kök och vardagsrum, tre sovrum av olika storlek och två badrum med båda duschar och badkar. I hallen möts man direkt av den gotländska känslan i form av kalkstensgolv som sträcker sig från hallen vidare till köket och vardagsrummet. Köket har allt man kan önska sett både till utformning och utrustningsnivå. En specialutformad bänkskiva i metall löper över hela köksbänken. I mitten av köket finns en större köksö med kalkstensskiva. Här ges mycket utrymme för både umgänge och förberedelse av måltider. En vedeldad spis i gjutjärn finns dessutom inmurad. Matbordet på 3,20 meter och med 10-12 stolar i grundupplägg precis intill köket skapar möjligheter för stora måltider med många gäster. Induktionshäll, ugn (varmluft och ånga), hel kyl och frys samt all annan köksutrustning ni kan tänka er döljer sig bakom de vitlackerade skåpsluckorna. Väggarna i köket är putsade och från taket hänger både mindre spotlights över köksbänken samt en större klotformad lampa över köksön. Från köket kan man dessutom nå terrassen via två olika altandörrar.

Vardagsrummet, som går ihop med köket, har en bekväm soffgrupp och stor vägghängd TV monterad i hörnet. Soffan kan göras om till säng. Bredvid soffan finns ytterligare en dörr ut till terrassen. Från köket och vardagsrummet når man direkt de tre sovrummen på entréplanet. Det största sovrummet har en dubbelsäng av modell kontinental från Lectus. Kontinentalsängar har fantastisk följsamhet tack vare fjädring i både en underdel och en överdel. Nästa sovrum på har en dubbelsäng 1,40 meter. Det tredje sovrummet är mer lämpat för de yngre men kan givetvis ackommodera vuxna om så önskas. Här står en våningssäng där den undre har bredd 120 cm och den övre sängen en bredd på 90 cm. I detta rum står även en till säng om 90cm.

I det stora badrummet finns allt man kan önska. Två inglasade takduschar bredvid varandra, dubbelhandfat, badkar och inte minst en bastu. Stora klinker och kakelplattor tillsammans med inbyggda spotlight i taket klär badrummet i en spa-känsla. En uppvärmd handdukshängare finns monterad på ena väggen. Det andra badrummet på entréplan är L-format med ett duschutrymme, wc och handfat med spegel.

Övervåningen når man via en bred och rak trapp där stegen är upplysta från inbyggda spotlights i väggen. Väl uppe på övervåningen möts man av ett glasparti ut mot balkongen där även havet kan skymtas på håll genom träden. Rummet är öppet och rymmer dels en soffgrupp med stor vägghängd TV. Bakom soffgruppen står en bekväm dubbelsäng av märket Viking. En skärmvägg delar sen delvis av rummet och bakom den väggen står ytterligare två enkelsängar med bredd 90 cm. Dessa två kan stå ihop eller vara separerade.

Via balkongdörren kommer man ut på den 18 kvm stora balkongen med sol från lunchtid och framåt. På denna balkong kan man umgås och verkligen njuta av hela solnedgången. Terrassen, som ligger under, är på hela 90 kvm och med för-och eftermiddagssol. Här står diverse olika sittgrupper och solstolar samt grill och stekhäll. Från terrassen kan man gå ut på tomten som ligger i en aningen sluttande terräng med enstaka träd och buskar.

Från huset är det gång- och cykelavstånd (ca 5min) till bageriet likväl som badstranden i Själsö. Krusmyntagården med sin restaurang och café ligger ett stenkast ifrån badstranden. Önskar ni komma ner till havet än snabbare kan man gå, från tomten sett, rakt ner på närmaste tvärgata. Väl där nere är strandlinjen perfekt för mysiga promenader.

Vi välkomnar familjer likväl som större grupper från när och fjärran till Villa Brissund!

Vägbeskrivning:
Vägbeskrivning från Visby: från Östercentrum, följ väg 149 norrut. Passera Visby flygplats och Själsö.

Kalender

Kontakta uthyraren för lediga veckor

Plats

Brissund, Själsö

Kartor: Visa boendets adress och position på Hitta.se eller Google Maps

Säsonger och prisnivåer:

 • Pris per vecka (lågsäsong): 15900 kr
 • Pris per vecka (högsäsong): 29900 kr

 • vecka 22-23: 15900 kr/vecka
  vecka 24-25: 21500 kr/vecka
  vecka 26-32: 25900 kr/vecka
  vecka 33-34: 21500 kr/vecka

Faciliteter:

Övrig information
 • Hundar ej tillåtna
 • Rökning inomhus förbjuden
Köksutrustning:
 • Diskmaskin
 • Frys
 • Grillmöjligheter
 • Kylskåp
 • Matlagningsmöjligheter
 • Mikrovågsugn
Faciliteter / Sanitärt:
 • Bastu
 • Bredband
 • Dusch
 • WC
Övrig information:
 • Separata sovrum
 • Tv
 • Utemöbler
 • Uteplats
Finns i närheten
 • Badplats (utomhus)
 • Golf

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Veronica Holmberg. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Lilyan
hyrd 2017
Otroligt fint boende, fräscht snyggt och allt man kan önska sig för en lyckad semester
Det här är en av många annonser på www.stugknuten.com - stugor i Sverige

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.