Hyr stuga i Sverige

Ljungdalen -Mysig timrad stuga med fjällutsikt

9 + 1
90 m²
ID #20782  på Stugknuten.com sen: 2017-01-25
Boende med 9 + 1 bäddar i Ljungdalen, Torkilstöten, Jämtland uthyres

Ljungdalen -Mysig timrad stuga med fjällutsikt. Storstugan 65kvm med 5 bäddar. Nybyggd Attefallshus på 25kvm med 4 bäddar, dusch och toalett.

Omgivningen runt stugan präglas av underbar natur och mängder av snö. Slalombackar, längdspår, turleder och skoterleder finns i anslutning till stugan. I Ljungdalens finns två alpinanläggning. Helags (1796), Sveriges högsta berg söder om polcirkeln har ni bara 12km bakom stugan vilket är en trevlig dagstur eller topptur för den som vill. Längdåkningen har fått ett uppsving med den nya spårföreningen som spårar flera längdspår med skoter cirka 1 km från stugan. Ljungdalen är också känt som en av fjällvärldens bättre utgångspunkter för fjällvandringar på riktigt med fjälltoppar som heter duga. Mängder av vandringsleder utgår härifrån direkt ut i den riktiga fjällvärlden. Stugan är belägen I Ljungdalen i närheten av Funäsdalen, Ramundberget, Bruksvallarna och Tänndalen.

En riktigt mysig, timrad fjällstuga med utsikt över kalfjället. Ett bekvämt hus på 65 kvm med tre sovrum. Totalt 5 riktiga sängar och till nöds går det även att sova en i bäddsoffan bredvid köket.

Köket är välutrustat med matbord för 8 personer. Bord och stolar finns även på verandan i söderläge.

Badrummet har vattentoalett och bastu.

Ljungdalen är en liten genuin fjällby som, trots det, har en utomordentlig service med bland annat tre restauranger. I Ljungdalen finns även en välsorterad ICA butik, simhall, bensinmack, bilverkstad, skoterfirma, pizzeria Fjällsippan, Helags Pensionat med pub och värdshus. Det finns även en lunchrestaurang, Tuvan, vid Dunsjöliften samt våffelstuga och museum i Gammelgården.


Stugan uthyres veckovis lördag till lördag. Sängkläder och handdukar medtages av hyresgästen. Städning gör av gästen men kan även beställas för cirka 850 kr. Husdjur tillåtet.

Veckohyra: 3000 till 5500kr

Kalender

Säsonger och prisnivåer:

  • Pris per vecka (lågsäsong): 3500 kr
  • Pris per vecka (högsäsong): 5500 kr


Kan hyras under längre perioder

Faciliteter:

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Markko Waas. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Karta

Boendet ligger inom det markerade området, kontakta uthyraren för exakt adress.

Det här är en av många annonser på www.stugknuten.com - stugor i Sverige

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.