Hyr stuga i Sverige

Strålande havsutsikt, egen strand och brygga

8 + 2
315 m²
ID #20627  på Stugknuten.com sen: 2016-12-29
Boende med 8 + 2 bäddar i Söderudd Hölö Stavsnäs, Stockholm uthyres

Hyr detta fantastiska hus på Hölö Söderudd med underbar utsikt över Nämdöfjärden och Krysshamnsviken. Huset är beläget på Hölö vid Stavshäs Värmdö skärgård, med bilväg ända fram till dörren. Fastigheten ligger på en sydvästvänd udde med 4400 kvm sjötomt, egen brygga och strand med vedeldad bastu. Motorbåt finns att hyra för vana förare.

Huset byggt 2011 är påkostat och har spännande arkitektur med hög takhöjd och sjöutsikt från nästan alla rum. Det passar väl till större sällskap då det har stora sociala ytor och många sovrum, flera badrum samt en separat lägenhet i nederplan.
Entréplan Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med eldstad mitt i. Rummet har öppet till taknock och panorama fönstervägg mot hav. Skjutdörrspartier till den stora altanen mot sjösidan. Separat TV rum i anslutning till det stora öppna rummet. 3 sovrum ett med dubbelsäng, de övriga med 2 enkelsängar var. Badrum med lyxig duschkabin som även kan användas som bubbelbadkar/ångbastu.
En trappa ner i sutterängplan finns tvättstuga och ett sovrum med en våningssäng samt en lägenhet som även har separat in/utgång. Lägenheten har kök med enklare utrustning, soffhörna, matplats och en stor dubbelsäng. Panoramafönster och skjutdörr till altan mot sjösidan. Badrum med dusch och wc.

Den stora tomten har vacker skärgårdsskog och framför huset finns en plan gräsmatta och stig som leder ner till den privata stranden med vedeldad bastutunna på stort bryggdäck.

Intill huset finns skog och många fina vägar för promenader och joggingturer. Det finns även flera små badsjöar i området. I Stavsnäs ca 3,5 km finns busshållplats med goda förbindelser till Stockholm samt en bra och välsorterad ICA mataffär. Stavsnäs skärgårdsby har pittoresk och kulturhistorisk bebyggelse från tidigare sekler, bageri med servering och ett skärgårdsmuséum. I Stavsnäs vinterhamn finns också bageri med servering, glassbar med hemgjord glass och en fiskrestaurang. Härifrån utgår reguljära båtturer som trafikerar populära skärgårdsöar som tex. Runmarö, Nämdö och Sandhamn.

Avstånd Stockholm ca 45 km (ca 45 min bilresa). Mycket goda bussförbindelser från Stavsnäs till Stockholm (ca en timme).Pris mellan 21 900 kr - 27 400 kr/vecka
Obligatorisk avresestädning 1 900 kr

Kalender

Plats

Söderudd Hölö Stavsnäs

Säsonger och prisnivåer:

  • Pris per vecka (lågsäsong): 21900 kr
  • Pris per vecka (högsäsong): 27400 kr

  • Pris mellan 21 900 kr - 27 400 kr/vecka

Faciliteter:

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Sara Johansson Holst. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Fler stugor från samma annonsör

Sjöstugan Boda, Värmdö

Värmdö

Sjöstugan Boda ID2672 Med oslagbar utsikt mot havet ligger denna underbara stuga. Den är liten men...

Lillebo Ramsö

Vaxholm

Lillebo Ramsö På en stor skogstomt med härliga gräsmatteytor ligger denna fina nyrenoverade stuga...

Neglinge, Saltsjöbaden

Saltsjöbaden

Neglinge Saltsjöbaden Mycket välbevarad villa från förra sekelskiftet, med stora öppna ljusa ytor...

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.