Hyr stuga i Sverige

Exklusivt sjöställe på stor strandtomt med brygga

6
180 m²
ID #20626  på Stugknuten.com sen: 2017-01-13
Boende med 6 bäddar i Rådalen Malma Värmdö, Stockholm uthyres

Lantligt läge på en stor strandtomt på Malmahalvön i Värmdö skärgård. Det spännande och charmiga huset är tillbyggt i olika epoker och har genomgått en total renovering och uppdatering under senaste åren. Huset har en spännande planlösning med 4 etager (halvtrappor) och stora glasade partier mot sjösidan/havet. Det finns även en gäststuga på tomten med 3 bäddar.

Inredningen är genomgående exklusiv och smakfull med hög komfort.
Det finns ett flertal uteplatser och altaner i olika lägen med fantastiskt vackra vyer över skärgårdsnatur och hav. Vid stranden finns en bastu (ved) med utsikt över havet, utedäck med möbel samt egen rejäl brygga med segelbåtsdjup och en liten fin sandstrand.

Beskrivning huvudbyggnad 180 m2 Ljus och välkomnande hall, ett mindre sovrum med enkelsäng (ej på bild) och loftsäng. Etage 2 badrum med dusch och wc, stort sovrum med dubbelsäng, vacker matplats med panoramafönster mot havet. Etage 3 Sällskapsrum med panoramafönster mot havet och glasad kamin. Utgång till altan mot sjösidan med loungemöbel och barmöbel. Nedre plan har ett stort sovrum med dubbelsäng, ett helt nytt badrum (2017) och ett nytt kök (2017), Här finns även ett härligt allrum med blyinfattade fönster och en murad öppen spis. I anslutning till kök och vardagsrum byggs under 2016-2017 ett inglasat uterum och en altan.

Gäststugan om 15 m2 har bedårande havsutsikt och en egen fin altan mot havet. I stugan finns en bäddsoffa som bäddas ut till dubbelsäng 160*200 cm. samt en sovalkov med en enkelsäng (120*200 cm, under tillbyggnad 2016, ej i bild)
Det finns även en liten lekstuga för de minsta gästerna och en stor härlig gräsplan för lek och spel. Gäster med god sjö och båtvana kan på förfrågan hyra en segelbåt Avanti (dagseglare) av ägarfamiljen. Roddbåt med motor kommer att införskaffas till gästerna.

På nära avstånd finns golfbana av hög internationell klass 18 + 9 hål. Fågelbro Golf och Country Club erbjuder även tennis, squash, utomhuspool, krog och restaurang. Populära Kryssarklubbens sjökrog finns inom gångavstånd vid Malmakvarn och man finner flera trevliga och välrenommerade sjökrogar och restauranger inom kort bil/båtavstånd.

Avstånd till Stockholm ca 40 km, ca 45 minuter med bil

Obligatorisk slutstädning 1700 kr

Hyra linne set 150 kr p.p.
Roddbåt 500 kr/vecka, motor 6-7 H.K 1000 kr/v.
Segelbåt Avanti på förfrågan 1500 kr/v.

För mer information och bilder, vänligen besök skargardsstugor.se
ID 2615

Kalender

Plats

Rådalen Malma Värmdö

Säsonger och prisnivåer:

  • Pris per vecka (högsäsong): 24800 kr

  • Högsäsong: 24 800 kr/vecka

Faciliteter:

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Sara Johansson Holst. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Fler stugor från samma annonsör

Sjöstugan Boda, Värmdö

Värmdö

Sjöstugan Boda ID2672 Med oslagbar utsikt mot havet ligger denna underbara stuga. Den är liten men...

Lillebo Ramsö

Vaxholm

Lillebo Ramsö På en stor skogstomt med härliga gräsmatteytor ligger denna fina nyrenoverade stuga...

Neglinge, Saltsjöbaden

Saltsjöbaden

Neglinge Saltsjöbaden Mycket välbevarad villa från förra sekelskiftet, med stora öppna ljusa ytor...

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.