Hyr stuga i Sverige

Nybyggt timmerhus i Åre, Sadeln - Björnen

7
92 m²
ID #20543  på Stugknuten.com sen: 2016-11-28
Boende med 7 bäddar i Åre, Björnen, Sadeln, Jämtland uthyres

Nybyggt timmerhus med lodgekänsla på rymliga 92 kvm i söderläge med 7 bäddar. Huset som byggdes 2015 har exklusiv inredning och stora ytor att umgås på.

Med ski in/out läge i Åre Sadeln tar ni er med ett par stavtag rakt ut i Åres skidsystem till Hermelinbacken eller Sadelbacken. Ny backe ca 75-100 meter från huset perfekt för långa carvingsvängar.

För fler bilder och mer info, se vår hemsida: hyrahusiare.se
Öppen planlösning på övervåningen med mysigt vardagsrum och kombinerat kök med fantastisk utsikt över fjällvärlden och Åresjön i söder. Vardagsrummet har en stor soffa, puff och fåtölj som gör att hela familjen får plats att umgås, dessutom en lång platsbyggd soffbänk längs ena fönsterpartiet. Fullt utrustat kök med ett stort matbord med 8 sittplatser samt en kamin för mysiga hemmakvällar.

På nedervåningen finns entrén, hall, badrum med dusch, bastu och tvättmaskin. 4 sovrum samtliga inredda i mysig fjällstil med exklusiva material med totalt 7 bäddar. Ett master bedroom med dubbelsäng, ett med 120 säng och två med våningssäng, båda med bredare underslaf 120/90 cm. Samtliga sovrum har fönster och genomgående är det ekparkett eller kliniker med golvvärme i alla rum, uppe och nere.

Parhuset från Överbygg har alla bekvämligheter man behöver. Kabel-tv med 22 kanaler och trådlöst bredband/WiFi. Välutrustat kök med kyl/frys, hällspis, mikro och diskmaskin. Två parkeringsplatser framför huset. Balkong i söderläge på övervåningen och runt huset går en stor altan med öst- och söderläge med utsikt över Åresjön och Renfjället.

För den som föredrar längdskidåkning finns elljusspåret bara några minuter bort i Björnen med bil eller 10-15 minuter om man går eller åker skidor upp till spåren.

Vägbeskrivning:
Kör till Östersund vidare mot Åre, vid ICA Björnänge, sväng upp mot Björnen och vidare igenom Björnenområdet och tag vänster in i det nya Sadelnområdet. Kör rakt fram mot Åre och närmast backen vid en skarp vänstersväng, kör rakt fram så hittar ni Hällfjällsvägen, två parkeringsplatser framför huset.

Hemsida: hyrahusiare.se

Kalender

Säsonger och prisnivåer:

 • Pris per vecka (lågsäsong): 10000 kr

 • Priser per vecka, säsong 2019/20:
  Julveckan och nyårsveckan är bokad.
  v. 2-4: 10 000:-/vecka
  v. 5-6: 12 500:-/vecka
  v. 7-8: 17 500:-/vecka
  v. 9: 21 000:-/vecka
  v. 10-12: 16 000:-/vecka
  v. 13-14: 13 500:-/vecka
  v. 15: 21 000:-/vecka (bokad)
  v. 16-18: 13 500:-/vecka

  Regler för uthyrning: Max antal personer i stugan är 7 personer (Undantagsvis 8 personer, om det är små barn då det totalt finns 7 bäddar). Uthyres till familjer eller par över 30 år. Vi hyr inte ut till kompisgäng med bara killar/tjejer.

  Slutstädning kan köpas till för 1500:- Som gäst ansvarar ni dock alltid för att grovstäda, dvs plocka undan, tömma kylen, diska/tömma diskmaskin och ställa allt porslin i skåpen, ta bort sopor, glas etc. En depositionsavgift om 2500:- tas ut i samband med slutbetalning för att täcka eventuell skadegörelse eller avsaknad av städning. Depositionsavgiften återbetalas så snart slutbesiktning är gjord.

  Rökning och husdjur ej tillåtet i lägenheten. Uthyres endast veckovis, med bytesdag lördag till lördag. Utcheckning kl 11.00 och tillträde kl 15.00 om inte annat avtalats.

Faciliteter:

Finns i närheten
 • Badplats (utomhus) - 5 Km
 • Forsränning
 • Golf
 • Hundspann
 • Kanot (att hyra)
 • Längdskidåkning
 • Simhall
 • Slalom/Snowboard
 • Snöskoterkörning
 • Vandringsleder

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Peter Tiberg. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Karta

Boendet ligger inom det markerade området, kontakta uthyraren för exakt adress.

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.