Hyr stuga i Sverige

Topprenoverad stuga - utsikt Orsasjön

4 + 2
53 m²
ID #19847  på Stugknuten.com sen: 2016-07-14
Boende med 4 + 2 bäddar i Orsa, Mora, Dalarna uthyres

I natursköna Bäcka med vacker utsikt över Orsasjön finns detta lilla paradis för den som längtar efter en enkel, bekväm och lite "smålyxig" semester med familjen eller goda vänner.
Varför inte börja sommardagen med ett dopp i fina Orsasjön? Laga en god frukost i det fina köket och njut den med välbehag.
Sedan kan du fortsätta dagen i sportens tecken och åka upp till Orsa Grönklitt (10 km) och ta del av dess utbud av sportaktiviteter (orsagronklitt.se). Prova fiskelyckan i sjön eller när de soliga dagarna infinner sig, lägg dig på playan på Orsa Camping, även kallad Dalarnas Riviera. Det går förstås också väldigt bra att lägga sig på badstranden i Bäcka som ligger ca 200 meter från huset. När kvällen kommer finns givetvis grillmöjligheter, både kol och gasol.

Ska du köra Cyckelvasan eller är du "bara" cykelintresserad finns nästan oändliga möjligheter för både mountainbike- landsvägscykling.

För den snö- och vintersugna är detta boende perfekt då det ligger 10 km från längdparadiset i Orsa Grönklitt och ca 1,5 mil från målgången i Vasaloppet.... Kliv, kliv överlev!

Stugan är helt nyrenoverad och består av två sovrum. Ena rummet med dubbelsäng och det andra med våningssäng. I vardagsrummet finns en riktigt bekväm bäddsoffa med plats för två. Duschrum med dusch, toalett, tvättmaskin och härlig golvvärme. I hallen finns ett torkskåp. Matplatsen i burspråk med plats för upp till 6 personer har härlig utsikt över Orsasjön. Kök med diskmaskin och även här lagar du din mat med den underbara utsikten mot sjön. Altan om ca 25 kvm i syd-väst läge.

- Wifi ingår
- TV med markkanalerna ingår (har du Netflix abonnemang funkar
det i den "smarta" TV:n)
- 4 cyklar (för vuxna) finns fritt att använda
- Bastustuga 50 meter från huset (bokas och ingår)

- Husdjur får ej medtagas
- Sänglinne och handdukar ingår ej
- Slutstädning ingår ej

Kalender

Säsonger och prisnivåer:

  • Pris per vecka (lågsäsong): 5500 kr
  • Pris per vecka (högsäsong): 6900 kr

  • Högsäsong 6900:-/vecka
    Lågsäsong 5500:-/vecka

Faciliteter:

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Jessica Martinsson. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Annika Persson
hyrd 2017
En stuga i toppklass med allt som behövs för en familj och lite till! Fin utsikt över Orsasjön från matbordet. Lagom avstånd till det fina Grönklitt. Ligger i en liten stugby näst intill en Herrgård. Här finns inget att klaga på!

Karta

Boendet ligger inom det markerade området, kontakta uthyraren för exakt adress.

Det här är en av många annonser på www.stugknuten.com - stugor i Sverige

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.