Hyr stuga i Sverige

Havsutsikt Hagskogsvägen Byxelkrok

10
ID #19623  på Stugknuten.com sen: 2016-05-07
Boende med 10 bäddar i Byxelkrok, Kalmar uthyres

10 bäddar med fantastiskt läge 75 meter från havet och ca 2 km från Byxelkrok.

Bilder: danochmarie.webnode.se

Stuga 1: Stugan består av ett sovrum med 160 cm säng samt eldningsbar braskamin och 32 tums platt-TV. Kök med porslin, spis, ugn, stort kylskåp och diskmaskin. Glasveranda med matbord i anslutning till köket varifrån man kan se solen gå ner i Kalmarsund. Havsutsikt från sovrum och kök/veranda. Toalett med handfat. Stort trädäck med utsikt över havet samt utemöbler och grill.

Stuga 2: Åtta enkelbäddar fördelade över 4 rum. Ett allrum med två sängar, kök med porslin, spis, ugn, kyl och frys, mikrovågsugn, matbord, platt-TV och eldningsbar braskamin. WC, dusch samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Övriga info: Det finns även två juniorsängar samt en spjälsäng att låna. Wifi ingår. Sänglinne går att hyra för 150 kr per bädd och vecka. På TV-apparaterna går det att se gratisutbudet, om man önskar går det bra att ta med Boxerkort och sätta i de boxar som finns i stugorna. Ved finns om man vill elda i kaminerna. Bytesdag söndagar. Flyttstädning kan köpas till för 500 kr annars förväntar vi oss att ni städar innan ni åker hem.
Vi ser gärna en förskottsbetalning på 20% i samband med bokning.
Under tiden 1/1 - 15/6 och 1/9- 31/12 hyr vi även ut per dygn.

Tyvärr ej husdjur eller rökning inomhus. Vi har katt.

Kalender

Plats

Byxelkrok

Kartor: Visa boendets adress och position på Hitta.se eller Google Maps

Hitta hit: Från Byxelkrok kör söderut utmed kusten. Följ Hagskogsvägen. Direkt efter andra färisten ligger husen på vänster sida drygt 2 km från Byxelkrok.

Säsonger och prisnivåer:

  • Pris per vecka (högsäsong): 10000 kr

  • 10 000:-/vecka

Faciliteter:

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Eva Aleson. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Det här är en av många annonser på www.stugknuten.com - stugor i Sverige

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.