Hyr stuga i Sverige

Havsutsikt Hagskogsvägen Byxelkrok

10
ID #19623  på Stugknuten.com sen: 2016-05-07
Boende med 10 bäddar i Byxelkrok, Kalmar uthyres

10 bäddar med fantastiskt läge 75 meter från havet och ca 2 km från Byxelkrok.

Bilder: danochmarie.webnode.se

Stuga 1: Stugan består av ett sovrum med 160 cm säng samt eldningsbar braskamin och 32 tums platt-TV. Kök med porslin, spis, ugn, stort kylskåp och diskmaskin. Glasveranda med matbord i anslutning till köket varifrån man kan se solen gå ner i Kalmarsund. Havsutsikt från sovrum och kök/veranda. Toalett med handfat. Stort trädäck med utsikt över havet samt utemöbler och grill.

Stuga 2: Åtta enkelbäddar fördelade över 4 rum. Ett allrum med två sängar, kök med porslin, spis, ugn, kyl och frys, mikrovågsugn, matbord, platt-TV och eldningsbar braskamin. WC, dusch samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Övriga info: Det finns även två juniorsängar samt en spjälsäng att låna. Wifi ingår. Sänglinne går att hyra för 150 kr per bädd och vecka. På TV-apparaterna går det att se gratisutbudet, om man önskar går det bra att ta med Boxerkort och sätta i de boxar som finns i stugorna. Ved finns om man vill elda i kaminerna. Bytesdag söndagar. Flyttstädning kan köpas till för 500 kr annars förväntar vi oss att ni städar innan ni åker hem.

Tyvärr ej husdjur eller rökning inomhus. Vi har katt.

Kalender

Plats

Byxelkrok

Kartor: Visa boendets adress och position på Hitta.se eller Google Maps

Hitta hit: Från Byxelkrok kör söderut utmed kusten. Följ Hagskogsvägen. Direkt efter andra färisten ligger husen på vänster sida drygt 2 km från Byxelkrok.

Säsonger och prisnivåer:

  • Pris per vecka (lågsäsong): 8000 kr
  • Pris per vecka (högsäsong): 9000 kr

  • 8 000 kr - 9 000 kr/vecka under sommaren.

Faciliteter:

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Eva Aleson. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Det här är en av många annonser på www.stugknuten.com - stugor i Sverige

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.