Feriehytte i Sverige

Röda gårdshuset, Resarö Vaxholm

5
70 m²
ID #25338  på Stugknuten.com siden: 2019-04-15
Indkvartering med 5 Senge i Resarö, Vaxholm, Stockholms skärgård, Stockholm Amt, Sverige udlejes

En oas nära Stockholm men mitt i skärgården. Nära till fantastiska sommar- och båtstaden Vaxholm.
Tomten har sandlåda, gungor med mera samt egen brygga med badstege och sandstrand. Mycket kul att göra i närområdet.

Tomt och byggnader
Röda gårdshuset ligger på en stor fin tomt med utsikt över havet och trädgården. Denna oas delas med ägarna som bor i andra hus på tomten. Totalt finns det 4 hus på fastigheten, alla med egna uteplatser och privat känsla. Fastighetens privata brygga används endast av familjen och de som hyr Röda gårdshuset, badstege och sandstrand finns. På tomten finns sandlåda, gungor, studsmatta, fotbollsmål, som används på egen risk. Stugan har en solig altan med matgrupp samt kolgrill. Utsikt över trädgården och mot havet.

Sovrum
Det finns tre sovrum. Ett sovrum med dubbelsäng 160x200 cm, ett sovrum med enkelsäng 105x200 cm, ett sovrum med våningssäng.

Kök och vatten
Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är välutrustat och har köksö som ger bra arbetsyta. Matplats för 4-6 personer. Utrustat med spis, ugn, kyl, frys, diskmaskin, vattenkokare, micro, kaffebryggare, brödrost, spisfläkt, radio.
Det har inträffat att brunnar sinat i skärgården. Vi uppmanar därför vänligen våra hyresgäster att vara sparsamma med vattenförbrukningen med hänsyn till tillgång och miljö.

Badrum
I badrummet finns wc, handfat och dusch.

Övriga rum
Vardagsrum har en bekväm soffa och fåtöljer samt TV. Utgång till solig altan med matgrupp samt kolgrill. Utsikt över trädgården och mot havet.

Övrigt
Mobiltäckningen är bra och internet med wifi finns.
En knapp timme till Arlanda och ca 35 min till Stockholm.
150 meter från huset finns Mysbryggan vilket är en allmän badplats. 400 meter bort finns Myrstigsbadet med sandstrand. 700 meter bort Buskuddsbadet med brygga och klippor. 2 km från huset finns Överby badet, med sandstrand, brygga, lekplats, beach volleyboll, grillplats, omklädningsrum och stor gräsmatta som inbjuder till lek.

Bara 8 km till den otroligt charmiga skärgårdsstaden Vaxholm. Här finns mycket att göra och uppleva. Staden är knutpunkt för skärgårdens båttrafik och man kan göra båtturer ut i skärgården eller in till Stockholm. Här finns caféer, mysiga promenader bland charmiga gamla hus, restauranger, glassbar, skärgårdsshopping. I Vaxholm finns också all möjlig service samt en turistbyrå i Rådhuset. Det tar bara 30 min att åka kommunalt in till Stockholm om man hellre vill göra det. Nära till Eriksö där man kan hyra kajak och spela minigolf. Gästhamn finns också i Vaxholm.
Mellan Vaxholm och Rindö ligger Waxholms Kastell på en egen ö. Där finns restaurang och det arrangeras även teater- och musikprogram sommartid.

På närbelägna Rindö, nås via vägfärja från Vaxholm, finns Restaurang Kajkanten, som bland annat serverar vedugnsbakad pizza. Följer ni Rindövägens hela sträckning från Rindö färjeläge kommer ni till Stenslättens färjeläge. Färjorna där tar er till Värmdö. Det finns en sommarkrog vid färjeläget på Värmdösidan och sex km bort ligger Siggesta gård, som är ett härligt utflyktsmål där man kan äta, fika, gå på bakluckeloppis på söndagar, spela fotbollsgolf, klappa djuren och mycket annat.

Vid Stenslättens färjeläge på Rindö ligger en gammal militäranläggningen, Oscar Fredriksborg, som nu är ett bostadsområde där kasernerna byggts om till lägenheter. Det är ett trevligt marint utflyktsmål som också har gästhamn, Restaurang Batteriet, Waxholms bryggeri och ett ostmakeri med butik.

Uthyres veckovis med lördagsbyte.

Weekends under vår och höst kan bokas på förfrågan, 2 dygn kostar 5.450 kr.

Städning kan bokas för 1.500 kr.

Lakan och handdukar kan ev bokas på förfrågan, kostar då 150 kr/person.

Rabatt: Vecka 1 = fullt pris. Vecka 2 eller fler = 10% rabatt.

Uthyres via Ljusterö Skärgårdsstugor. Se gärna vår webbsida bokaskargardsstugor.se

Kalender

Sæsoner og prisklasse:

 • Pris/uge, højsæson: 10900 SEK

Faciliteter:

Anden information
 • Hunde ikke tilladt
 • Mobildækning
Køkkenudstyr:
 • Barbequefaciliteter
 • Fryser
 • Køleskab
 • Madlavningsfaciliteter
 • Opvaskemaskine
Badeværelsefaciliteter:
 • Bad
 • Bredbånd
 • WC
Andet udstyr:
 • Opdelte rum
 • Udendørs møbler
 • tv
Tilgængelig tæt på
 • Fiske
 • Udendørs svømmefaciliteter (strand)

Yderligere information

Personen ansvarlig for indholdet i denne annonce og for denne indlogering er Ljusterö Skärgårdsstugor.

Et råd til lejere når der bookes

Bedømmelser

Kort

Indkvarteringen er inden for det valgte område, kontakt annoncøren for den nøjagtige adresse.

Flere feriehjem fra denne annoncør

Copyright 2016. Spørgsmål om en hytte skal besvares af den ansvarlige annoncør.