Feriehytte i Sverige

Bo bara 50 meter från naturbad, klippor och brygga

5 + 1
130 m²
ID #20404  på Stugknuten.com siden: 2016-09-27
Indkvartering med 5 + 1 Senge i Stenungsund, Tjörn, Marstrand, Uddevalla, Ljungskile, Västra Götaland Amt, Sverige udlejes

Ledig v 33, från 9900.-

“Bo 50 m från naturbad, klippor & brygga på härliga Askerön“

- 50 meter till fin naturstrand och brygga
- Stort hus med mycket utrymme
- Barnvänligt
- Stor tomt för lekar och umgänge
- Fina klippor med kvällssol
- Wi-Fi
- Slutstädning kan köpas till vid ankomst
Bohuslän, Orust, Stora Askerön


kobbaroskar.com/project/hyra-fritidshus-askeron-objektsa9040

Huset har Wifi

Ta en kopp kaffe i handen, gå barfota ner till havet i bara morgonrocken och njut av den stilla morgonen. Lyssna på fåglarnas morgonsång och se ut över havet eller ta dig ett uppfriskande dopp. På kvällen packar man en picknickkorg med färska räkor, något gott att dricka och går ner till klipporna för att se solen gå ner över bergen. Kan man ha det bättre?

Här kan du njuta av havet från det du vaknar tills det du går och lägger dig. Stranden är ett smultronställe som få besöker, även under högsommartid.

Omgivningarna
Huset ligger så nära havet att känslan är att man nästan kan stå i trädgården och doppa tårna i vattnet. Runt huset finns en stor trädgård med jättehöga gamla tallar som är fantastiska och en gigantisk gräsmatta där man kan man spela kubb, boll och ha mysiga grillkvällar. Det finns två uppsättningar utemöbler och tomten har sol hela dagen.
Nere vid naturstranden finns ett picknickbord, en brygga med några båtar och en badstege. Stranden är en liten långgrund sten/sandstrand, bra för de minsta. Här är förstås toppen att ha krabbfisketävlingar.
Omgivningarna runt om består av mängder med klippor, här finns även grus/asfaltvägar och stigar som är idealiska för morgonjoggen eller promenaden. Det finns också en badplats som är mer allmän, där finns liten långgrund sandstrand och en liten båthamn som man därifrån kan man se Tjörnbron. Att promenera ner till hamnen tar ca 15 minuter.

Huset

Undervåningen
Välkommen in i huset med massor av utrymme och vinklar och vrån. Man kommer in i en hall som leder en in i det härliga retro köket. Här känns det som tiden stått stilla. Är man morgonpigg så kan man smyga ut i köket, dra igen dörren och sitta ned vid matplatsen innan alla andra vakna för att få en stund för sig själv. Här finns spis, ugn, kyl & frys, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Så det finns alla möjligheter att fixa till långa härliga frukostar och goda grillkvällar. Här finns också en toalett, handfat och dusch.
Innanför köket har man ett sovrum med en enkelsäng, här går det också att ställa upp den hopfällbara extrasängen som finns. Sen kommer man in i matsalsrummet med ett bord för härliga spelkvällar, här kan man lägga pussel, spela spel eller bara njuta av en god middag. Här går också att elda i den öppna spisen om man skulle vilja ha en extra myskväll.

Vill man se på Tv och slappa i soffan, kan man göra det i storarummet som är angränsade. Där finns en soffa, fåtöljer och en tv.
Här finns också en toalett, handfat och dusch.

Övervåningen
På övervåningen är såklart utsikten magnifik. Här finns en liten hall och två sovrum. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Här finns också ett handfat inbyggd i en garderob.

Stora Askerön
Stora Askerön ligger nära Orust, men tillhör Stenungsunds kommun. För att komma till Askeröarna åker du över bron från Tjörn till Orust. Därefter följer små slingriga asfaltsvägar över flera små broar som tar dig först till Lilla Askerön och därefter till en bro med bedårande utsikt som leder till Stora Askerön. På stora Askerön finns mycket tallar, ängar, hav, klippor och här finns också en liten båthamn. På Askerön trivs de som älskar lugnet och stillheten.

Orust/Stenungsund
Till Stenungsunds centralort är det bara 3 km sjöväg och 22 km med bil. Steungsunds centrum har en väldig massa affärer och restauranger, fina innergator att gå på och en härlig gästhamn.
Vill man ha lite mer pittoreskt fiskesamhällen så kan man åka till Hälleviksstrand, Mollösund eller småöarna Gullholmen eller Käringön som ligger på västra Orust. Här är det full aktivitet hela sommaren.

Att göra på Orust:
Pilgrimsleden på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor. Den går i en slinga och bildar en åtta. se länk under Kul på ön. Göksäter Orust eget ”Lilla Ullared” här finns massor av billigt och bra att ha saker. Töllås fårgård, underbart café, där du också kan köpa grönsaker från trädgårdslandet. Tavlebods honungsgård, där man visar på ett väldigt pedagogiskt sätt hur bina lever och gör honung. Här finns också go fika och honungskarameller att köpa. En dagstur till Gullholmen eller Kärringön är ett måste, färjorna går från Tuvesvik, färjeläget.

Hemsida: kobbaroskar.com

Kalender

Sæsoner og prisklasse:

 • Pris/uge, udenfor sæson: 8900 SEK
 • Pris/uge, højsæson: 13900 SEK

 • 2019 ,
  Se lediga veckor och priser på vår hemsida
  kobbaroskar.com/project/hyra-fritidshus-askeron-objektsa9040

  (27), 29/6 – 6/7 – 9900,-
  (28), 6/7 – 13/6 – 13900,-
  (29), 13/7 – 20/7 – 13900,-
  (30), 20/7 – 27/7 – 13900,-
  (31), 27/7 – 3/8 – 13900,-
  (32), 3/8 – 10/8 – 13900,-
  (33), 10/8 – 17/8 – 10 900,-
  (34), 17/8 - 24/8 - 8900.-
  (35), 24/8 - 29/8 - 8900,-

Faciliteter:

Anden information
 • Hunde ikke tilladt
 • Ingen rygning indendørs
 • Mobildækning
Køkkenudstyr:
 • Barbequefaciliteter
 • Fryser
 • Køleskab
 • Madlavningsfaciliteter
Badeværelsefaciliteter:
 • Bad
 • Bredbånd
 • WC
Andet udstyr:
 • Opdelte rum
 • Udendørs møbler
 • Udendørssted (terrasse osv.)
 • tv
 • Åbent ildsted

Yderligere information

Personen ansvarlig for indholdet i denne annonce og for denne indlogering er Kobbar & Skärs Stugförmedling.

Et råd til lejere når der bookes

Bedømmelser

Kort

Indkvarteringen er inden for det valgte område, kontakt annoncøren for den nøjagtige adresse.

Flere feriehjem fra denne annoncør

Copyright 2016. Spørgsmål om en hytte skal besvares af den ansvarlige annoncør.