Feriehytte i Sverige

Fantastisk fin våning Duved - Ski-in ski-out

6 + 2
75 m²
ID #17488  på Stugknuten.com siden: 2014-11-07
Indkvartering med 6 + 2 Senge i Åre, Duved, Jämtland Amt, Sverige udlejes

Spendera en underbar fjällvecka i en av Duveds finaste lägenheter i penthouse-stil belägen på högsta våningen med en fantastisk utsikt över skidbackar och naturområden.

Lägenheten ligger mitt i Duveds centrum med endast tre minuters gångväg till Duveds järnvägsstation, en minut till Ica, restauranter, skid-shop samt en minut till liften.

Planlösning och utrustning: Tre sovrum. En dubbelsäng (Hästen-sängar), två våningsängar samt 2 extrabäddar (uppblåsbara) gör att lägenheten har kapacitet för upp till åtta personer. Resesäng för barn finns. Fantastiskt loft med panoramafönster och sköna vilstolar möjliggör en avslappnande after-ski upplevelse. Bastu, disk- och tvättmaskin, torkskåp, TV i tre rum, VHS/DVD-spelare samt stereo. Kök med både bar-del samt väl tilltagen matplats i öppen planlösning tillsammans med vardagsrum. Ett duschrum med wc och en gästtoalett. Trådlöst internet. Kabel-TV. Skidförråd. Hiss.

Ski-in ski-out läge gör att det är bara att ställa sig på skidorna och ta byliften upp till Duveds alpina center. Fina, preparerade längdskidspår finns utanför knuten. Parkering precis utanför huset. Eller, lämna bilen hemma och ta tåget upp!

Familjevänliga Duved eller äventyr i Åre? Skidbuss utanför huset tar er direkt till Åre med regelbundna avgångar tur och retur hela dagarna (liftkort gäller som busskort). Åk dit och njut av fantastiska pister eller varför inte bara för att shoppa i mysiga Åre by eller för att äta en god bit mat.

Rök- och husdjursfritt.

Vissa lågsäsongsveckor, pris på förfrågan.
Söndag är bytesdag.

Kalender

Sæsoner og prisklasse:

  • Pris/uge, udenfor sæson: 8500 SEK
  • Pris/uge, højsæson: 12000 SEK

  • Högsäsong (12 000 SEK) = 2018/19: v 52, 1, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 16
    Lågsäsong (8 500 SEK) = resterande veckor

Faciliteter:

Yderligere information

Personen ansvarlig for indholdet i denne annonce og for denne indlogering er T D.

Et råd til lejere når der bookes

Bedømmelser

Kort

Indkvarteringen er inden for det valgte område, kontakt annoncøren for den nøjagtige adresse.

Dette er en af mange annoncer ved www.stugknuten.com - feriehjem i Sverige

Copyright 2016. Spørgsmål om en hytte skal besvares af den ansvarlige annoncør.