Feriehytte i Sverige
Tilbage

Anmeldelser til annonce #17191 - Fjällstuga i Klövsjö/Vemdalen/storhogn

Gabriella
lejes i 2017
Vi hyrde Görans stuga över nyår. Det var tredje gången här. Stugan är både mysig och praktisk att bo i. Vi tycker att Sångbäcksvallen är så genuint och trevligt! Möjligheten att både åka längd i de fina, närbelägna spåren samt att kunna åka slalom i Klövsjö, Vemdalsskalet samt Björnrike gör det här området till vår favorit! Vi kommer gärna åter och bor gärna i Görans stuga igen!
Ingrid och Leif Andersson
lejes i 2017
Riktigt trevlig, fräsch stuga som inget fattas. Stugan är Härligt tyst och ger en fin fjällkänsla, samtidigt som det är nära till aktivitet och ger avkoppling till gästen. Kommer gärna tillbaka och kan rekommenderas till andra livsnjutare.
Monika
lejes i 2017
Dessutom väldig trevlig hyresvärd!
Lars-Gunnar Felldin o Elisabeth Nygren
lejes i 2017
Vi hyrde stugan v12. Nära upp till Klövsjöbackens toppparkering. Bra parkering och nära till stugans entré. Trevlig planlösning och fullt utrustad. Härligt att bo där!
Jens Oskarsson
lejes i 2017
Otroligt mysig stuga med mycket bra utrustning, kan inte bli bättre vid ett härligt fjällbesök. Kommer komma hit fler gånger, topp.
Jennie
lejes i 2017
Vi hyrde denna stuga på sportlovet och vi var glatt överraskade över vilken trevlig stuga det är! Vi saknade inte någonting, tvärt om, det fanns mer än vad man kan önska sig! Fräsch och mysig! Rekommenderar verkligen!
Annelie Hägglund
lejes i 2015
Mycket trevlig stuga, välutrustad med vedbastu och tv boxer. Trivdes mycket bra i denna stuga.
Stefan Björklund
lejes i 2014
Fantastiskt fin, fräsch och välutrustad stuga, vi saknade ingenting, fräschare och bättre rustat än hemma i storstan, vi kommer gärna tillbaks, mkt trevligt bemötande av hyresvärd!

Copyright 2016. Spørgsmål om en hytte skal besvares af den ansvarlige annoncør.