Feriehytte i Sverige
Tilbage

Tilfredse lejere til annonce #17191 - Fjällstuga i Klövsjö/Vemdalen/storhogn

Gabriella, Söderköping
Vi hyrde Görans stuga över nyår. Det var tredje gången här. Stugan är både mysig och praktisk att bo i. Vi tycker att Sångbäcksvallen är så genuint och trevligt! Möjligheten att både åka längd i de fina, närbelägna spåren samt att kunna åka slalom i Klövsjö, Vemdalsskalet samt Björnrike gör det här området till vår favorit! Vi kommer gärna åter och bor gärna i Görans stuga igen!
Jennie, Tyresö
Vi hyrde denna stuga på sportlovet och vi var glatt överraskade över vilken trevlig stuga det är! Vi saknade inte någonting, tvärt om, det fanns mer än vad man kan önska sig! Fräsch och mysig! Rekommenderar verkligen!
Jens Oskarsson, Sundsvall
Otroligt mysig stuga med mycket bra utrustning, kan inte bli bättre vid ett härligt fjällbesök. Kommer komma hit fler gånger, topp.
Lars-Gunnar Felldin o Elisabeth Nygren, Örebro
Vi hyrde stugan v12. Nära upp till Klövsjöbackens toppparkering. Bra parkering och nära till stugans entré. Trevlig planlösning och fullt utrustad. Härligt att bo där!
Monika, En helt fantastisk stuga! Vi hyrde den 1 vecka under påsklovet och stugan var över förväntningarna! Den var mysig, väl utrustad, sköna sängar och en fantastisk vedeldad bastu på tomten. Vi kan verkligen rekommendera stugan och vi kommer gärna tillbaka!
Dessutom väldig trevlig hyresvärd!
Ingrid och Leif Andersson, Sundsvall
Riktigt trevlig, fräsch stuga som inget fattas. Stugan är Härligt tyst och ger en fin fjällkänsla, samtidigt som det är nära till aktivitet och ger avkoppling till gästen. Kommer gärna tillbaka och kan rekommenderas till andra livsnjutare.
Annelie Hägglund, Sundsvall
Mycket trevlig stuga, välutrustad med vedbastu och tv boxer. Trivdes mycket bra i denna stuga.
Stefan Björklund, Järfälla
Fantastiskt fin, fräsch och välutrustad stuga, vi saknade ingenting, fräschare och bättre rustat än hemma i storstan, vi kommer gärna tillbaks, mkt trevligt bemötande av hyresvärd!

Er du tilfreds?

Copyright 2016. Spørgsmål om en hytte skal besvares af den ansvarlige annoncør.