Feriehytte i Sverige

Om Stugknuten.com

Stugknuten.com er en av Sveriges største og eldste annonseringsportaler for leie av feriehus i Sverige. Siden 2001 har vi tilbydd huseiere og leietagere en måte å finne hverandre på, uten fordyrende mellommenn.

Informasjon om Stugknuten.com

Ambisjonene til Stugknuten.com er å være et effektiv og brukervennlig verktøy for både annonsører og andre besøkende, samt å assistere så mange bestillinger som mulig.

Vi tilbyr annonsering til en veldig fornuftig fast pris og tar ingen kommisjon. Annonsørene/huseierne selv publisere all informasjon om sine eiendommer gjennom et enkelt skjema i nettleseren deres. Denne informasjonen vil vises i form av en annonse som er søkbar på mange forskjellige måter. Annonsørene/huseierne er ansvarlig for innholdet i deres annonser og for utleie av eiendommen deres.

Stugknuten.com har omtrent 100 000 - 260 000 unike besøkende per måned, som gir oss mange fornøyde kunder som velger å fortsette annonseringen fra år til år. Spesielt moro er det med annonsørene som har vært med oss siden begynnelsen i 2001!

Råd til leietakere når de bestiller

Reklamere (bare tilgjengelig på svensk)

Bannerannonsering

Kontaktinformasjon

Vennligst send ditt spørsmål om websiden til:

E-post: info@stugknuten.com

Vennligst send ditt spørsmål om et spesifikt feriehus til:

Huseierne (kontaktinformasjon i hver annonse)

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.