Ferienhütte in Schweden
Zurück

Bewertungen für die Anzeige #19414 - Ein Juwel in Borgholm!

Anna
gemietet in 2018
Stor, rymlig stuga, med fina uteplatser där man kan välja att sitta i antingen sol eller skugga! Perfekt läge i lugnt område, liten badplats väldigt nära! Köpingsvik ligger runt hörnet och där finns det mesta! Fina promenad/löpstråk vid havet! Detta var vår femte gång på Öland och bästa stugan och hyresvärd, vi kommer gärna tillbaka!
Therese
gemietet in 2018
Vår familj har hyrt denna stuga för andra året i rad och vi har varit riktigt nöjda båda åren. Underbart läge och stugan har allt man kan tänkas behöva. En stuga vi gärna kommer tillbaka till.
Birgitta Bergstrand
gemietet in 2018
Mycket trevlig sommarstuga med gott om plats. Vacker och lummig trädgård som ligger så nära sommarstugeområdets egna badplats att man kan gå upp och lägga sig i skuggan under äppelträdet. Nära till Köpingsvik och den långa sandstranden.
David
gemietet in 2017
Perfekt för en barnfamilj. Bra stuga med stor trädgård och med ett kanonläge.
Anna Herly
gemietet in 2016
Superfin och charmig stuga som ligger i ett mysigt sommastrugeområde. Köket fullt utrustat och trädgården underbar med körsbärsträd rosor m.m. Nära till badstrand och Köpingsvik. Bra läge för att utforska hela Öland. Trevlig och hjälpsam hyresvärd som månar om att gästerna har det bra :-).
Maria Johansson
gemietet in 2016
Toppenfin stuga med bra utrymmen, nära till bad samt Köpingsvik och Borgholm!

Copyright 2016. Fragen zu einer Hütte müssen vom zuständigen Inserenten beantwortet werden.