Ferienhütte in Schweden
Zurück

Bewertungen für die Anzeige #10228 - Modern little cottage, Southern archipelago Styrsö

Åsa W.
gemietet in 2019
Vi hade en superfin vecka på Styrsö. 2 vuxna och 2 barn fick plats perfekt i den lilla mysiga stugan som har allt man behöver. Rent och fräscht och vi saknade inget! Perfekt läge med närhet till hav, bad och affär.
Pernille R.
gemietet in 2019
Stugan är superfin och väldigt fräsch. Värdinnan är väldigt rar och hjälpsam. Vi var på underbara Styrsö en vecka med våra små barn på 3 och 4 år och de hade en toppenvecka.
Lotta R.
gemietet in 2019
Stugan har precis det man behöver. 2 bäddar på loftet o 2 i en bäddsoffa. Välutrustat kök med allt man behöver. Bra spis o ugn. Egna utemöbler i en lite egen avskild hörna. Rent o fräscht! Vi var 2 vuxna o 2 ungdomar som bodde en vecka. Tack Lizette!
Daniella Nyberg
gemietet in 2018
Verkligen fin stuga, fräsch, väl fungerande med allt man behöver och lite till. Jättetrevlig värdfamilj, och all kommunikation före, under och efter vistelsen var till största belåtenhet. Vi kan utan tvekan rekommendera denna stuga.
Anna
gemietet in 2018
Mycket fräsch och mysig stuga som har allt man kan behöva. Vilken skärgårdsidyll. Bara positiva erfarenheter från våran vecka på Styrsö.
Jenny
gemietet in 2018
Otroligt fräsch och mysig stuga med allt vi, två personer, behövde. Dessutom närhet till mataffär, stopp för skärgårdsbåten och fantastiska badklippor. Värdinnan Lizette var mycket gästvänlig och hjälpsam. Vi fick låna cyklar vilket gjorde att vi enkelt kunde njuta av hela den paradisö som Styrsö är.
Karin och Ingmar Dahlblom
gemietet in 2018
En välfungerande stuga i naturskön skärgårdsmiljö.
Gittan Widhe
gemietet in 2017
Stugan är liten men väldigt välplanerad och allt verkar genomtänkt. De få saker vi saknade ordnade Lizette fram direkt. Vi fick mycket bra bemötande.Vi bodde fyra vuxna där över julen och det gick bra, men vi åt endast frukosten där och var på dagarna mest i ett annat hus med släkten. Det hade nog varit litet trångt om vi varit där hela tiden. Vi är mycket nöjda.
Maja-Stina och Henrik
gemietet in 2017
Fräsch och fin stuga med gästvänliga och mycket hjälpsamma husvärdar.
Lina Åslund Jerkvall
gemietet in 2017
En fin liten stuga med extra allt. Ett hus att njuta i med alla sinnen. Nära till färja, bad och affär. Vi återkommer gärna ett fjärde år.
Susanne Hallner
gemietet in 2017
Tack för härliga sommardagar ute hos er på Styrsö. En kompakt, välplanerad liten stuga med mycket serviceminded husvärd. Väl värt ett besök!!

Copyright 2016. Fragen zu einer Hütte müssen vom zuständigen Inserenten beantwortet werden.