Vakantiehuisje in Zweden
Terug

Tevreden huurders voor reclame #5230 - Homely Cottage (B) in Sälen, Närsjön – Lakeside

Maritha, Västerås
Superfin, ren och välutrustad stuga precis vid sjön(där man kan åka både skridskor och längdskidor. Mysigt ställe och kanonbra värdar som var enkla att ha kontakt med. Snabba att svara på alla frågor och väldigt serviceminded och trevliga. Det var nyskottat och en påse ved fanns när vi ankom. Vi kommer gärna snart igen. Maritha med familj
Maritha & Mattias, Västerås
Februari 2018 Vi är tillbaka till denna mycket trevliga och mysiga stuga med ett underbart läge vid Närsjön. Där allt är rent och fräscht i stugan. Den är utrustad med allt du kan tänkas behövas. All kontakt med värdarna är enkel och de är väldigt hjälpsamma/måna om att allt är bra och fungerar för oss som hyresgäster.
Lennart Engström, Sandviken
Annonsnummer 6065 och 5230.Vi har hyrt båda stugorna .Det måste vara svårt att hitta bättre utrustade stugor nära bra ädelfiske samt nära till fjällvandring.Vi fick 8 öringar 0,5- 1,0kg samt en abborre på 4hg. Vi 8 personer är mycket nöjda.Vuxna med barn barnbarn.Komunikationen fungerade väldigt bra mellan oss och hyresvärd.Lelle och Tina från Sandviken.
Emma, Nävekvarn
Fantastisk stuga som vi hyrde i början på juni 2015. Otroligt fint läge och fantastiskt fin och välutrustad stuga. Vi återvänder även i år.
Monika stamm, Avesta
Toppen stuga som hade allt dessutom mycket bra planerad. Läget helt underbart, lugnt och fridfullt. Ett bra ställe att ladda batterierna på, vi kommer absolut att återvända.
Marianne Backström, Mörsil
Vi hyrde både stora och lilla stugan i julas. Vi fick fira jul med barn och barnbarn helt underbart. Ett perfekt ställe att vara på när man är många Å de bästa av allt va att ju att tomten "moffa" kom &#128514&#128514. Allt va helt perfekt inget att klaga på alls. Har redan bestämt att vi ska hyra där i sommar igen &#128522&#128077
Therese, Vikbolandet
Ett mycket trevligt och mysigt boende med ett underbart läge vid Närsjön. Rent och fräscht, speciellt kök och toalett. Välutrustat! Bra sällskapsytor. Ett jättefint lusthus precis intill sjön. Smidiga och hjälpsamma hyresvärdar! Hit återvänder vi gärna!
Cissi Gunlöv, Lidingö
Superfin stuga med kanonläge! Välorganiserat vilket gör det enkelt att vara hyresgäst. Dessutom trevliga hyresvärdar:-)
Patrizia und Wolfgang, Garmisch
Dieses gemütliche Ferienhaus können wir wirklich wärmstens empfehlen. Liebevolle Einrichtung, absolut sauber und tolle Betreuung durch den Vermieter. Überdurchschnittlich reichhaltige Ausstattung. Wunderschöne Lage.
Patrick Derieuws, Sint-Truiden
allt, kanske den bästa stuga vi har hyrd i Sverige.

Bent u tevreden?

Copyright 2016. Vragen over huisjes moeten beantwoord worden door de verantwoordelijke adverteerder.