Vakantiehuisje in Zweden
Terug

Recensies voor advertentie #20605 - Two amazing houses with sea view and jacuzzi!

Dagny & Dennis
gehuurd in 2018
Axel’s home was amazing! There were 5 of us staying there and we had plenty of space to spread out and enjoy the beautiful views of the water. He’s got the whole house hooked up with the latest technology to improve the experience and really take advantage of outdoor living areas. It’s also easy to commute into Norrtälje for groceries. We can’t wait to stay again!
Sofia
gehuurd in 2018
Härligt boende vid vattnet! Vi var två par med varsitt litet barn som hyrde tillsammans och bodde varsitt hus, funkade perfekt. Grymt läge med utsikt över vattnet, fräsch inredning och utrustning, och gott om leksaker för de små. Axel är en väldigt trevlig och hjälpsam värd och man känner sig verkligen välkommen! Boendet rekommenderas varmt!
Annette
gehuurd in 2018
Underbart ställe med plats för två familjer. Lyxigt och bekvämt. Den fantastiska utsikten blev vi aldrig mätta på, vare sig vi satt ute eller inne med en sprakande brasa. Alla bekvämligheter vi kunde tänka oss plus lite extra flärd i form av jacuzzi. Tänk er att avnjuta en klar stjärnhimmel bubblandes i 38 grader varm vatten, finns inget bättre sätt att avsluta semestern. Trevlig och proffesionell värd som fanns tillgänglig vid behov. Tack snälla för en fantastisk vecka och på återseende!
Mia
gehuurd in 2017
Fantastiskt fint ställe och perfekt för två familjer eller generationsboende (som vi hade) Många olika ställen att sitta på för att kunna njuta den fantastiskt vackra utsikten för att inte tala om magiska solnedgångar eller vara uppe när solen gryr och "älvorna" dansar. Mycket bra utrustat och stora huset är som gjort att umgås och att njuta. Jaccuzzin användes flitigt och hela vår vistelse kännetecknades av ro och harmoni kanske också för att det ligger lite avskilt från andra så det känns helt privat. Positivt är också närheten till Norrtälje och möjligheten att handla. Trots att det bara ligger ca 15 min från Norrtälje så känns det som man är riktigt ute på landet och i skärgården. Axel är mycket trevlig värd och svarar snabbt på mail och hade en suveränt bra information med oss när vi anlände. Vi alla tackar för en härlig vecka och skulle gärna återkomma.
Lisen
gehuurd in 2017
Helt fantastiskt boende. Läget, huset - allt höll toppklass! Magiska solnedgångar, nära till bad och barnvänligt. Vårt sällskap, 4 vuxna och 5 barn var alla supernöjda och vi skulle gärna hyra igen. Uthyraren var mycket trevlig och proffsig.
sebastian hornesjö
gehuurd in 2017
Ett högklassigt boende med 2 riktigt fina hus med en fantastisk utsikt. Vi hade riktigt tur med vädret och kunde stå och grilla med en pågående solnedgång och havsutsikt medan någon annan tog ett dopp i jacuzzin. Hyresvärden är mycket professionell och svarar alltid snabbt om du har några frågor. Allt från kök till hi-fi utrustning var av hög klass och vi kommer garanterat återvända igen.

Copyright 2016. Vragen over huisjes moeten beantwoord worden door de verantwoordelijke adverteerder.