Vakantiehuisje in Zweden
Terug

Tevreden huurders voor reclame #20605 - Two amazing houses with sea view and jacuzzi!

Mia , Upplands Väsby
Fantastiskt fint ställe och perfekt för två familjer eller generationsboende (som vi hade) Många olika ställen att sitta på för att kunna njuta den fantastiskt vackra utsikten för att inte tala om magiska solnedgångar eller vara uppe när solen gryr och "älvorna" dansar. Mycket bra utrustat och stora huset är som gjort att umgås och att njuta. Jaccuzzin användes flitigt och hela vår vistelse kännetecknades av ro och harmoni kanske också för att det ligger lite avskilt från andra så det känns helt privat. Positivt är också närheten till Norrtälje och möjligheten att handla. Trots att det bara ligger ca 15 min från Norrtälje så känns det som man är riktigt ute på landet och i skärgården. Axel är mycket trevlig värd och svarar snabbt på mail och hade en suveränt bra information med oss när vi anlände. Vi alla tackar för en härlig vecka och skulle gärna återkomma.
sebastian hornesjö, Bromma
Ett högklassigt boende med 2 riktigt fina hus med en fantastisk utsikt. Vi hade riktigt tur med vädret och kunde stå och grilla med en pågående solnedgång och havsutsikt medan någon annan tog ett dopp i jacuzzin. Hyresvärden är mycket professionell och svarar alltid snabbt om du har några frågor. Allt från kök till hi-fi utrustning var av hög klass och vi kommer garanterat återvända igen.
Lisen, Enebyberg
Helt fantastiskt boende. Läget, huset - allt höll toppklass! Magiska solnedgångar, nära till bad och barnvänligt. Vårt sällskap, 4 vuxna och 5 barn var alla supernöjda och vi skulle gärna hyra igen. Uthyraren var mycket trevlig och proffsig.

Bent u tevreden?

Copyright 2016. Vragen over huisjes moeten beantwoord worden door de verantwoordelijke adverteerder.