Vakantiehuisje in Zweden
Terug

Recensies voor advertentie #10228 - Modern little cottage, Southern archipelago Styrsö

Daniella Nyberg
gehuurd in 2018
Verkligen fin stuga, fräsch, väl fungerande med allt man behöver och lite till. Jättetrevlig värdfamilj, och all kommunikation före, under och efter vistelsen var till största belåtenhet. Vi kan utan tvekan rekommendera denna stuga.
Anna
gehuurd in 2018
Mycket fräsch och mysig stuga som har allt man kan behöva. Vilken skärgårdsidyll. Bara positiva erfarenheter från våran vecka på Styrsö.
Jenny
gehuurd in 2018
Otroligt fräsch och mysig stuga med allt vi, två personer, behövde. Dessutom närhet till mataffär, stopp för skärgårdsbåten och fantastiska badklippor. Värdinnan Lizette var mycket gästvänlig och hjälpsam. Vi fick låna cyklar vilket gjorde att vi enkelt kunde njuta av hela den paradisö som Styrsö är.
Karin och Ingmar Dahlblom
gehuurd in 2018
En välfungerande stuga i naturskön skärgårdsmiljö.
Gittan Widhe
gehuurd in 2017
Stugan är liten men väldigt välplanerad och allt verkar genomtänkt. De få saker vi saknade ordnade Lizette fram direkt. Vi fick mycket bra bemötande.Vi bodde fyra vuxna där över julen och det gick bra, men vi åt endast frukosten där och var på dagarna mest i ett annat hus med släkten. Det hade nog varit litet trångt om vi varit där hela tiden. Vi är mycket nöjda.
Maja-Stina och Henrik
gehuurd in 2017
Fräsch och fin stuga med gästvänliga och mycket hjälpsamma husvärdar.
Lina Åslund Jerkvall
gehuurd in 2017
En fin liten stuga med extra allt. Ett hus att njuta i med alla sinnen. Nära till färja, bad och affär. Vi återkommer gärna ett fjärde år.
Susanne Hallner
gehuurd in 2017
Tack för härliga sommardagar ute hos er på Styrsö. En kompakt, välplanerad liten stuga med mycket serviceminded husvärd. Väl värt ett besök!!

Copyright 2016. Vragen over huisjes moeten beantwoord worden door de verantwoordelijke adverteerder.