Vakantiehuisje in Zweden
Terug

Tevreden huurders voor reclame #10228 - Modern little cottage, Southern archipelago Styrsö

Karin och Ingmar Dahlblom, Esbo, Finland
En välfungerande stuga i naturskön skärgårdsmiljö.
Jenny , Linköping
Otroligt fräsch och mysig stuga med allt vi, två personer, behövde. Dessutom närhet till mataffär, stopp för skärgårdsbåten och fantastiska badklippor. Värdinnan Lizette var mycket gästvänlig och hjälpsam. Vi fick låna cyklar vilket gjorde att vi enkelt kunde njuta av hela den paradisö som Styrsö är.
Anna , Boden
Mycket fräsch och mysig stuga som har allt man kan behöva. Vilken skärgårdsidyll. Bara positiva erfarenheter från våran vecka på Styrsö.
Daniella Nyberg, Strängnäs
Verkligen fin stuga, fräsch, väl fungerande med allt man behöver och lite till. Jättetrevlig värdfamilj, och all kommunikation före, under och efter vistelsen var till största belåtenhet. Vi kan utan tvekan rekommendera denna stuga.
Susanne Hallner , Lerum
Tack för härliga sommardagar ute hos er på Styrsö. En kompakt, välplanerad liten stuga med mycket serviceminded husvärd. Väl värt ett besök!!
Gittan Widhe, Fagersta
Stugan är liten men väldigt välplanerad och allt verkar genomtänkt. De få saker vi saknade ordnade Lizette fram direkt. Vi fick mycket bra bemötande.Vi bodde fyra vuxna där över julen och det gick bra, men vi åt endast frukosten där och var på dagarna mest i ett annat hus med släkten. Det hade nog varit litet trångt om vi varit där hela tiden. Vi är mycket nöjda.
Maja-Stina och Henrik, Uppsala
Fräsch och fin stuga med gästvänliga och mycket hjälpsamma husvärdar.
Lina Åslund Jerkvall, Göteborg
En fin liten stuga med extra allt. Ett hus att njuta i med alla sinnen. Nära till färja, bad och affär. Vi återkommer gärna ett fjärde år.

Bent u tevreden?

Copyright 2016. Vragen over huisjes moeten beantwoord worden door de verantwoordelijke adverteerder.