Holiday cottage in Sweden
Back

Reviews for ad #22282 - Timrad fjällstuga på Vemdalsskalet

Josefine
rented in 2018
Vi är supernöjda med boendet, mycket mysig stuga som hade allt vi behövde. Vi hyrde i slutet av augusti, läget var kanon för fjällvandring både direkt från stugan eller en kort biltur bort. Vi återkommer gärna!
Anna Carin
rented in 2018
Var där midsommarveckan. Väldigt fin och välutrustad stuga. Rent och fräscht. Ett extra + för att man fick ha med sig hundarna. perfekt att utgå med vandring direkt från stugan. Vi är nöjda.
Familjen Legnar
rented in 2018
En jätte mysig stuga med alla bekvämligheter. Vi är jätte nöjda och återkommer gärna igen. Välstädad och fräsh. Bra att hundarna fick vara med och dom trivdes jätte bra.
Anneli
rented in 2018
Mysig stuga som var fullt utrustad (även bra för oss med barn) och välskött, städad och trevlig när vi kom. Perfekt utgångspunkt för vandring, förutsatt att man har bil.
Johan
rented in 2018
Vi trivdes enormt bra i denna mysiga och verkligen fullt utrustade stuga. Vi kommer med största sannolikhet komma tillbaks nästa vinter.
Helena
rented in 2018
En mycket fin, rymlig och välutrustad stuga. Något som vi upplevde va riktigt positivt är att badrummet har 2 handfat och toaletten separat, då vi va flera gick det undan på morgonen när vi ville ut fort. Hyresvärdar som verkligen brydde sig om oss va det bästa så vi återkommer gärna.
Emma
rented in 2018
Väldigt mysig stuga som har alla bekvämligheter.
Tim
rented in 2018
Allt var toppen! Fint förberett och välstädat när vi kom. Fräscht och välutrustat i köket. Inget att klaga på!

Copyright 2016. Questions about a cottage must be answered by responsible advertiser.