Hyr stuga i Sverige
Tillbaka

Omdömen för annons #13290 - Mysig fjällstuga i Vargen, Vemdalsskalet.

Rebecka Backlund
hyrd 2019
Stugan var perfekt med stora sällskapsytor , stor toalett och en vedeldad bastu. Vi hade med oss mycket ved och eldade både inne och i bastun. Första gången vi hyrde denna stuga och ägarna var lätta att få tag i om man hade frågor både innan och under vistelsen. Bra att en av våningssängarna hade en större del nedtill när man har barn som vill ligga bredvid och sova var det inget problem. Fanns torkskåp i ett rum i anslutning till hallen som man hade möjlighet att hänga ännu mer ytterkläder. Vi åker mer än gärna tillbaka till denna stuga.
Johanna Falk
hyrd 2019
Vi hade en fantastiskt fin vecka över Nyår. Stugan var perfekt för 8 personer. Torkmöjligheterna och den stora hallen uppskattades nästan lika mycket som den vedeldade bastun och det fina rymliga badrummet. Stort matrum och allrum med TV så det kändes aldrig trångt någon gång. Närhet till jättefina längdskidspår och nära in till Vemdalsskalet. Vi åkte utför både i Vemdalsskalet, Björnriket och Klövsjö. Närhet till allt som var nödvändigt. Ägarna till stugan var trevliga och tillmötesgående, tack till er!
Mattias
hyrd 2018
Trevlig stuga i slutet på vägen. Nära anslutning till skoterled. Promenadavstånd till Vargen afterski.pub o restaurang. Vedeldad bastu varm på 50min. Toppenvistelse med mycket snö o solsken.
Ulrika
hyrd 2018
Jättemysig och fräsch stuga! Stor hall och bra torkmöjligheter. Härligt vardagsrum och rymligt kök och matplats. En av de bästa stugorna vi har hyrt!
Pierre
hyrd 2017
Jättefin och rymlig stuga som har allt man kan tänka sig behöva. Vi hade en supermysig vecka i Vemdalen. Fina sociala ytor, fint badrum och väl tilltagen matplats i anslutning till köket samt bra torkmöjligheter. Toppenstuga.
Charlotte Karlsson
hyrd 2016
En stor, fräsch och hemtrevlig stuga. Bra utrymmen och alla husgeråd som kan tänkas behövas. Vi kan verkligen rekommendera en vistelse här!
Miriam
hyrd 2015
Vi kan varmt rekommendera stugan till alla som älskar naturen inpå knuten, inredning med det lilla extra som förhöjer fjällkänslan, fantastiska längdspår på mossen strax intill tomten, promenadavstånd till fantastisk gourmetmat (Vargen) och vedeldad bastu med dämpad mysbelysning. Nyrenoverat badrum. Och nostalgi med en liten spark-tur på kvällen! Vi hoppas få komma tillbaka en dag!
Irina M
hyrd 2015
Det var den bästa stuga av alla vi har bott i. Genomtänkt inre arkitektur, snygg design, golvvärme och sist men inte minst ett stort förråd av toapapper :)) - allting präglas av respekt för gästerna.
Linda
hyrd 2015
Jättemysig stuga med bra läge när man ska ut på längdskidor eller ut med skoter. Mysigt med vedeldad bastu och toppen med komplett utrustat kök. Seriösa uthyrare med snabb återkoppling. Kommer gärna tillbaka!
Carlos Cisternas
hyrd 2014
Vi hyrde under julveckan. Stugan var bättre än våra förväntningar. Väldigt bra läge. Sovrummen passade oss perfekt. Kök och mat utrymme var fantastisk. Vardagsrummet var väldigt rymligt med moderna möbler - TV och DVD. Brasan var enkel att hantera och gav bra med värme. Bastun var underbar. Det gäller bara att planera innan man bastar. Den aktiveras med ved. Uthyrarna var mkt trevliga och service inriktade. Vi kommer definitivt tillbaka.
Jennie
hyrd 2014
Jättemysig stuga och trevliga hyresvärdar. Rekommenderas!
Malin Hill
hyrd 2014
Mysig stuga med bra läge! Stort plus för den vedeldade bastun som användes flitigt!
Maria
hyrd 2014
Kanonmysig stuga med bra läge, topp 3 på alla stugor vi hyrt genom åren. Mysigt med vedeldad bastu, som användes flitigt under veckan. Vi hoppas komma tillbaka fler gånger!
Madeleine
hyrd 2013
Trevlig välutrustad stuga med bra läge. Mycket trevliga hyresvärdar!
Evelina
hyrd 2013
Nyss hemkommen ifrån denna stuga. Den var mysig och hade alla komfortabla saker som man vill att en fjällstuga ska ha. Den vedeldade bastun var ett stort plus. Som redan nämnds av tidigare kommentar var de som hyrde ut stuga trevliga och ringde efter och kollade så allt gått bra. Rekommenderas varmt!
Petra
hyrd 2013
Väldigt fräsch och nyrustad stuga, absolut en av de bästa vi hyrt. Välutrustat kök! Bra läge i området vid vändplan. Trevlig uthyrare som är lätt att ha kontakt med. Grannarna i stugorna runtomkring är också trevliga!

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.