Feriehytte i Sverige

Om Stugknuten.com

Stugknuten.com er en af Sveriges største og ældste annonceringsportaler til at leje feriehjem i Sverige. Siden 2001 har vi tilbudt udlejere og lejere en måde at finde hinanden, uden dyre mellemmænd.

Information om Stugknuten.com

Ambitionen for Stugknuten.com er at agere som et effektivt og brugervenligt redskab til både annoncører, andre besøgende og til at assistere så mange bookinger som muligt.

Vi tilbyder annoncering til en meget fornuftig fast pris og tager ingen gebyrer. Annoncørerne/udlejerne offentliggør selv al information om deres ejendom, gennem simple blanketter i deres browser. Denne information vil herefter fremstå som en annonce, der er søgbar på mange forskellige måder. Annoncørerne/udlejerne er ansvarlige for indholdet i deres annoncer, og for udlejningen af deres ejendom.

Stugknuten.com har omkring 100 000 - 260 000 unikke besøgende pr. måned. Dette giver os mange tilfredse kunder, som vælger at fortsætte deres annoncering fra år til år. Det er især sjovt med de annoncører, som har været med os fra starten i 2001!

Et råd til lejere når der bookes

Reklamer (kun tilgængelig på svensk)

Bannerannoncering

Kontaktinformation

Send venligst deres spørgsmål angående hjemmesiden til:

E-mail: info@stugknuten.com

Send venligst deres spørgsmål om et specifikt feriehjem til:

Udlejerne (Kontaktinformation i hver annonce)

Copyright 2016. Spørgsmål om en hytte skal besvares af den ansvarlige annoncør.