#31664 - på Stugknut.com siden 2022-06-01
 4 + 2 senger
 52
 15000 - 20000 SEK/uke

Skärgårdsidyll med havsutsikt på Knarrholmen

Dette boalternativet har Stugknutens S-merking

Stugknutens S-merking betyr at utleier har valgt å gi deg så trygg leie som over hode mulig. Dette boalternativet betales i forbindelse med bookingen, men leien betales ikke ut til utleier før du har sjekket ut. Denne sikkerheten gjelder kun dersom booking og betaling gjøres via Stugknutens system.  
Les mer her.

Drömmer du om att tillbringa sommaren på en paradisö i Göteborgs södra skärgård? Då har vi den perfekta pärlan för dig på sagolika Knarrholmen! Denna moderna och stilfulla studio erbjuder enastående läge och en vidunderlig havsutsikt som tar andan ur dig. Med endast 50 meter till stranden är detta boendet ett sant drömställe för både barn och vuxna.

Boendet
Här kan du uppleva det klassiska skärgårdslivet på västkusten. På bara ett par minuters promenad når du en lugn vik med en vacker brygga, perfekt för att njuta av solen och ta ett uppfriskande dopp.

Boendet är utrustat med allt du kan tänkas behöva. På den soliga träaltanen kan du njuta av morgonens första strålar och avsluta dagen med spektakulära solnedgångar från den bekväma loungesektionen eller i den mysiga gungsoffan.

Inomhus möts du av en välplanerad layout med badrum, kök och allrum. De två stora glaspartierna släpper in generöst med naturligt ljus och ger dig en känsla av att vara mitt i naturen. Köket är fullutrustat med moderna apparater, inklusive diskmaskin, spis, ugn, kyl, frys, kapselkaffemaskin (Nespresso/Delonghi) och en vinkyl för att hålla dina drycker perfekt kylda. Badrummet har en dusch, tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. I det luftiga allrummet finns ett matbord för sex personer, en bekväm bäddsoffa och en TV med Apple TV och Chromecast för underhållning. På loftvåningen väntar två mysiga dubbelsängar i storlekarna 180 cm och 160 cm.

Utanför huset kan du njuta av den friska luften och lugnet på den privata altanen med bekväm loungegrupp, två solstolar, en gungsoffa och ett charmigt cafébord med två stolar. För den som älskar grillning finns en modern gasolgrill att tillgå. Den lilla blomsterträdgården sätter en färggrann prägel på omgivningen och ger en extra touch av skönhet till platsen.

På ön finns även en av skärgårdens bästa restauranger som erbjuder en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Det finns också en lekplats, fotbollsplan, utomhusgym, padelbana (racketar och bollar kan hyras i restaurangen) och en boulebana för den som vill vara aktiv under sin vistelse.

När du väljer att bo på Knarrholmen får du också fördelen av att biltrafik inte är tillåten på ön. Du tar dig hit enkelt med färjan från Saltholmen, som avgår 4-5 gånger om dagen.

Tillgänglighet
Enklaste sättet att ta sig till ön är med färja från Saltholmens brygga. Det går flera turer per dag under högsäsong.

Andra saker att notera
Det finns inga butiker på ön. Så all mat och förbrukningsvaror måste tas med.
Under sommaren är vi inte på plats i området. Därför är det viktigt att ni sköter städningen så att huset är i bra skick till nästa gäst.

Bäddlakan ingår inte och måste tas med.
Pälsdjur ej tillåtna pga allergi
Stugknuten
Sesong og prisnivå

Pris fra per natt fra 2900 SEK

Pris fra per natt til 3100 SEK

Pris per uke fra 15000 SEK

Pris per uke til 20000 SEK

Prioriterar bokningar som är hela veckor.
Stugknuten
Fasiliteter
Informasjon
  •  Bredbånd
  •  Grillutstyr
  •  Hunder ikke tillatt
  •  Ingen røyking innendørs
  •  Mobildekning
  •  TV
  •  Utendørsmøbler
  •  Uteplass (terrasse osv)
 Kjøkkenutstyr
  •  Fryser
  •  Kjøleskap
  •  Kokemuligheter
  •  Oppvaskmaskin
 Baderomsfasiliteter
  •  Dusj
  •  Toalett
  •  Vaskemaskin
Tilleggsinformasjon

Råd til leietakere når de bestiller

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom