#21399 på Stugknut.com siden 2017-05-30
 8 senger
 35
 7995 - 11995 SEK/uke

Familjestuga 8-bäddar - "Ringenäs"

Njut av en mysig men modern stugupplevelse i närkontakt med golfbanan.

Stugan som har ett eget soldäck och uteplats med grill är perfekt för den som vill ha möjlighet till självhushållning på semestern.

Stugan är utrustat med det mesta som behövs för en problemfri vistelse och har bland annat WC och dusch, Kök med matplats, Fri WiFi, med mera. Kompletterande dusch finns i anslutning till stugan eller i Arenahuset dit du som vår gäst har fri tillgång.

Helt enkelt ett riktigt mysigt boende för familjen.

Som vår gäst har du fri tillgång till gym och gruppträning, omklädningsfaciliteter och bastu. Äventyrsgolfen som ligger på området ingår också fritt. Alla gäster i Golfarenans stugor eller hotellrummen har dessutom 20% rabatt på dagskort och greenfee på golfbanan. Reception, Bar och Café finns inne i Arenahuset.

Sänglinne och handdukar kan bokas till en kostnad av 200:-per person
Slutstädning ingår under högsäsong 2021. Övrig tid kostar det 1200:-

Observera att vi har åldergräns på 25 år på våra boenden. Detta gäller resenärer som reser utan målsman. Undantaget är träningsläger.

BOKNING, BEKRÄFTELSE OCH ÅLDERSGRÄNS

En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via bokningssystem. Vid bokningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning skall ske. För att boka ett rum på Halmstad Golfarena måste du och hela ditt resesällskap vara minst 25 år. Barn och andra personer under 25 år får följa med i sällskap av ansvarig målsman. Identitet och erforderlig ålder ska kunna styrkas vid bokning och incheckning. Halmstad Golfarena har rätt att neka boende om inte detta kan styrkas. Av säkerhetsskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller andra reserverade lokaler.

Barn under 3 år bor fritt sovandes i förälders säng.

FÖRTÄRING AV ALKOHOL

Då Halmstad Golfarena har utskänkningstillstånd som reglerar försäljning och konsumtion av alkohol på anläggningen är det inte tillåtet att medtaga eller förtära egen alkoholhaltig dryck någonstans på anläggningen.

ANKOMST OCH AVRESA

Tider för in- och utcheckning är normalt sett 15:00 och 10:00 om inget annat anges eller är överenskommet.

AVBOKNING OCH UTEBLIVEN ANKOMST
Avbokningsvillkoren varierar beroende på vilket pris du har bokat och om bokningen är en del av en kampanj. Om inte annat överenskommits vid bokningstillfället eller priset du har valt har andra regler skall avbeställning ske senast kl 18.00 (lokal tid för hotellet) på dagen före ankomstdagen. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl 18.00, får du betala för ett dygn. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa. Dessa tider gäller för låg- och mellansäsong. För speciella regler avseende högsäsong se nedan.

Avbokning eller utebliven ankomst under högsäsong (20210621-20210831):
Vid avbeställning har Halmstad Golfarena rätt till ersättning enligt följande:
Avbokning senare än 14 dagar före ankomst, 50 % av priset.

Avbokning senare än 7 dagar före ankomst, 100 % av priset.

Har avbeställningsskydd tecknats har gästen rätt att vid sjukdom eller dödsfall i familjen avbeställa med full återbetalning fram till kl. 12.00 på ankomstdagen. Vid sjukdom skall gästen skicka in aktuellt sjukintyg från legitimerad läkare till Halmstad Golfarena. Eventuella kostnader för läkarbesök betalas av gästen

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
Halmstad Golfarena behandlar personuppgifter om de som använder våra tjänster och produkter. Halmstad Golfarena AB och hotellet är båda personuppgiftsansvariga med hänsyn till personuppgifter relaterade till din bokning. De personuppgifter du lämnar används av Halmstad Golfarena för att tillhandahålla, administrera, följa upp och ta betalt för de tjänster du bokat. Detta omfattar även kommunikation som påminner eller informerar om din bokning eller erbjudanden och information som ansluter till din bokning före, under och efter din vistelse.ÖVRIGT

Halmstad Golfarena är rökfritt.

Halmstad Golfarena har ej möjlighet att ta emot husdjur i denna stuga. Om ni önskar ta med husdjur så rekommenderar vi vår 4-bäddstuga.


Hemsida: golfarenan.se
Sesong og prisnivå

Pris per uke fra 7995 SEK

Pris per uke til 11995 SEK

Fasiliteter
Annen informasjon
 •  Bredbånd
 •  Grillutstyr
 •  Hunder ikke tillatt
 •  Ingen røyking innendørs
 •  Mobildekning
 •  Utendørsmøbler
 •  Uteplass (terrasse osv)
 Kjøkkenutstyr
 •  Fryser
 •  Kjøleskap
 •  Kokemuligheter
 •  Mikrobølgeovn
 •  Oppvaskmaskin
 Baderomsfasiliteter
 •  Badstue – Finns i Arenahuset 100 meter från stugan
 •  Dusj – Finns i Arenahuset 100 meter från stugan
 •  Toalett
  Tilgjengelig i nærheten
 •  Golf – 0 meter
 •  Langrenn – 0 meter (vintertid)
 •  Lekeplass – 0 meter
 •  Minigolf – 0 meter
 •  Sykkelleie
 •  Turstier – 300 meter
Tilleggsinformasjon

Personen som er ansvarlig for innholdet i denne annonsen og for utleie av denne overnattingen er Halmstad Golfarena AB.

Råd til leietakere når de bestiller

Anmeldelser

Har du leid dette feriehuset og er fornøyd med oppholdet ditt? Vennligst hjelp oss og nye leietagere med å