#18212 - på Stugknut.com siden 2016-03-22
 2 senger
 15
 1800 - 2900 SEK/uke
(18)

Stuga i Halmstad , Steninge , 2 pers.

Mitt emellan Halmstad och Falkenberg ligger natursköna Steninge. Du har 6 min till havet där du kan bada både från sandstrand och ifrån en stenpir som har badstege. Från piren kommer du till klippön Storaskär med möjlighet till friska bad. Egen parkeringsplats.
Du bor i en enkel trevlig stuga på 15 kvm med ogenerat , avskilt läge på en 3000 kvm:s stor naturtomt nära till skog o natur. Tvättställ finns med varmvatten i stugan , och för gäster finns hygienutrymme med egen toalett och dusch i huvudfastighetens bottenvåning .Vardagsrum med två sängar , slagbord m.fyra stolar. Cafégrupp för ute- el. inomhusbruk . Kokvrå med bänkspis , mikrovågsugn, kaffebryggare , vattenkokare , brödrost och kylskåp , och en liten frys .Uteplats med vilstolar och grill .
Nere vid havet ligger två populära restauranger med havsutsikt . Minigolfbana ligger 25 m ifrån huset och inom 20 km finns 5 olika golfbanor. Närmaste mataffär 5 km öppen alla dagar .,
Sänglinne och lakan finns att hyra för 100 SEK / st . Utrustning för självstädning finns . Städning kan också hyras för 500 SEK . Uthyres endast sommartid maj - september . Inflyttning söndagar kl. 14:00 - utflyttning söndagar kl. 12:00.Hunden är välkommen .

[Filtrerad e-post]
eller per mobil : 0707943426







Vägbeskrivning:
Google maps : Iglasjövägen 8 , 305 72 Steninge , Sverige
Stugknuten
Sesong og prisnivå

Pris fra per natt fra 600 SEK

Pris per uke fra 1800 SEK

Pris per uke til 2900 SEK

18 / 05-26 /06 lågsäsong 2500 kr / vecka , 600 kr/dag
26 /06-14 /08 högsäsong 2900/vecka . Endast veckouthyrning
13–/08 - 26/09 lågsäsong - sista minuten 1800kr / vecka . 600kr / dag

Dette feriehuset kan leies for en lengre periode

Anmeldelser

Følgende leietakere la igjen en anmeldelse

Ubekreftet anmeldelse
Agneta Scherman, leid i 2023
Tack för fin vecka i vackra Steninge! Fantastiskt läge och bemötande. Väldigt prisvärt! Vill du ha helt avskiljt och privat är detta inte boendet för dig då tillgång till stugan är via trevliga Ingers tomt och dusch med toa med separat ingång men i hennes boningshus. Än en gång - tack Inger för trevlig vistelse!

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Ubekreftet anmeldelse
Rose-Marie L., leid i 2022
Vi hyrde en enklare stuga med en takhöjd på 180 cm. Stugan överträffade våra förväntningar. Tack Inger för ditt fina värdskap. Rose-Marie och Torsten

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Ubekreftet anmeldelse
stella.katarina, leid i 2021
Boendet i denna Lillstuga är enkel men mysigt och ombonat. Toalett och dusch finns inte i huset utan i källaren till boningshuset. Det har du dock för dig själv. Måltiderna intogs utanför med med en vacker utsikt över en vidsträckt ängs och åkermark. Värdinnan för boendet är supertrevlig och mån om att du ska ha det bra. Jag valde detta för att få en veckas avkoppling och det fick jag. Gångavstånd till vattnet och jag tog fina promenader i närområdet och i närliggande naturreservat. Stranden i Steninge är toppen. Du kan välja att antingen vara ute på den klippiga udden eller sandstranden. Jag rekommenderar detta!

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Ubekreftet anmeldelse
Rebecca W., leid i 2021
Vi hade fina dagar på detta mysiga ställe! Lilla hunden stortrivdes och fick springa lös på tomten, värdinnan är en stor hundvän! Läget är perfekt, väldigt nära minigolfbanan i Steninge, vilket vår dotter uppskattade. Vi blev väl omhändertagna av Inger som t e x hjälpte oss med att fixa fram lina till vårt krabbfiske! Vi kommer gärna tillbaka!

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Inger Westergren (Vert)
Hej Rebecca ! Så roligt att ni trivdes med att bo hos mig . Det är ett enkelt boende men man kan ha kul här , vad bra att ni upptäckt det . Ni är så välkomna tillbaka . Inger 🌺🌺🌺
Ubekreftet anmeldelse
Carola Lekten, leid i 2019
Haft en toppen vecka i Steninge, en fin lite stuga och en väldigt trevlig värdinna. Nära till stranden, Göstas o vandrahemmet där man boka in sig på en frukost. Väldigt fin natur o speciell :)

Samlet vurdering

Stugknuten
Fasiliteter
Informasjon
  •  Grillutstyr
  •  Hunder er velkomne
  •  Ingen røyking innendørs
  •  Mobildekning
  •  Utendørsmøbler
  •  Uteplass (terrasse osv)
 Kjøkkenutstyr
  •  Fryser
  •  Kjøleskap
  •  Kokemuligheter
  •  Mikrobølgeovn
 Baderomsfasiliteter
  •  Dusj
  •  Toalett
  •  Tørkeskap
  •  Vaskemaskin
 Tilgjengelig i nærheten
  •  Golf – 20 km
  •  Minigolf – 25 meter
  •  Turstier
  •  Utendørs svømmefasiliteter (strand) – 551 men
Tilleggsinformasjon

Råd til leietakere når de bestiller

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom