Feriehytte i Sverige

Kolviksstrandsgård

20 + 5
396 m²
ID #23362  på Stugknut.com siden: 2018-05-07
Overnatting med 20 + 5 senger i Stockholm, Stockholms skärgård, värmdö, Stockholm Fylke, Sverige for å

Kolviksstrandshusen ligger på en 22000 m2 sydvästvänd sjötomt med bastuhus och privat brygga. Totalt finns 13 sovrum med 25 sängplatser fördelat på 4 hus.
Nästan alla sovrum har egna badrum. Total bostadsyta med de tre bostadshusen, bastuhus med konferens/allrum och en inredd sjöbod är 461 m2. Den generösa sjötomten på 22 000 m2 har vädigt rofyllt och vackert läge med utsikt över fjärd och farled och här kan ni uppleva magsika solnedgångar over vattnet. Stora ytor för lek och flera uteplatser mot havet. Här finns plats för bade avskildhet och sociala platser där alla kan samlas för att umgås over en malted eller en bastu med svalkande dopp I havet.
Detta gör Kolviksstrandsvillorna till det perfekta stället för en grupp vänner, flera familjer och mindre konferenssällskap som söker en privat och exklusiv inramning.

Hus 1, Disponentvillan (ID2726), största huset finns ett välutrustat kök med restaurangmaskiner, och en stor vacker matsal med plats för upp till 25 personer. I anslutning till matsalen en altan möblerad för stora sällskap, grill etc. Vardagsrum med soffgrupp, fåtöljer, TV, öppen spis och piano. En samlingspunkt för många gäster. Ett badrum med dusch och wc på nedervåningen.
På övervåningen finns 7 sovrum, alla med eget badrum. Totalt 12 bäddar.

I hus 2, Mellan huset (ID2727), finns tre sovrum, ett badrum, kök med matplats och vardagsrum. Totalt 5 bäddar.

Hus 3, Lilla huset (ID2728) har ett sovrum med våningssäng, och vardagsrum med bäddsoffa, badrum, kök med matplats, inglasad veranda mot havet med rottingmöbel.

Det finns även ett stort båthus med ytterligare 2 sovrum med vardera 2 bäddar i våningssäng. Båthuset är vinterisolerat, men det finns ej indraget vatten, wc/dusch.

Utöver bostadshusen finns ett bastuhus på 80 m2 med en stor bastu med panoramafönster mot havet, duschar och omklädningsrum. I anslutning finns en underbar altan och brygga med badstege. I detta hus finns även ett stort allrum med eldstad (kamin).

Den stora tomten omfattar skog, äng med grillplats och härliga gräsytor för lek och spel, och egen brygga nedanför bastuhuset. På utsiktsberget kan man slå sig ner på en soffa och blicka ut över havet och solnedgång.

Egen badbrygga på tomten och ca 100 m till för området gemensam sandstrand.

Vid Kolvikstrand låg ett sågverk som startades och drevs av Gustav Bellander på 1920-talet och lades ner på 50-talet. Marken köptes senare av ett större företag som gjort en konferens och semesteranläggning. Idag är fastigheten privatägd.

Kolviksstrand angränsar till ett äldre fritidshusområde med stora tomter. Många bor här året runt i om- och tillbyggda fritidshus och nybyggda villor. Centralt men väldigt lugnt läge med nära gångavstånd busshållplats, mataffär och restauranger.

I området finns fina promenadvägar samt närhet till stora friluftsområden med motionsspår, gratis utegym och tennisbanor. I skogen finns även vandringsleder.

Busshållplats med mycket goda kommunikationer till Stockholm (ca 30 minuter med direktbuss). Avstånd Stockholm ca 29 km.

Obligatorisk slutstädning 4 500 kr.

På förfrågan:

Hyra av sänglinne 150 kr/per person.
Husdjur på förfrågan + 300 kr st/v. (Ej i stora huset och bastuhuset)
Barnsäng och barnstol 250 kr st/v.
Båthus 5600kr/vecka + Avresestädning 600kr
Båt med motor 4 hk 2500kr/vecka (1500kr/week-end)

För mer information:skargardsstugor.se/sv/hyra-hus-i-stockholms-skargard/mellersta_skargarden?id=767

Kalender

Sesong og prisnivå:

  • Pris/uke, lavsesong: 38000 SEK
  • Pris/uke, høysesong: 48000 SEK

  • 38.000 kr-48.000 kr

Fasiliteter:

Tilleggsinformasjon

Personen som er ansvarlig for innholdet i denne annonsen og for utleie av denne overnattingen er Stockholm Skärgårdsstugor AB.

Råd til leietakere når de bestiller

Anmeldelser

Kart

Boligen ligger innenfor det valgte området, kontakt annonsøren for å få den eksakte adressen.

Mer feriehjem fra denne annonsøren

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.