Feriehytte i Sverige

Havsutsikt Hagskogsvägen Byxelkrok

10 + 4
100 m²
ID #19623  på Stugknut.com siden: 2016-05-07
Overnatting med 10 + 4 senger i Byxelkrok, Kalmar Fylke, Sverige for å

10 bäddar med fantastiskt läge 75 meter från havet och ca 2 km från Byxelkrok.

Bilder: danochmarie.webnode.se

Stuga 1: Stugan består av ett rum med 160 cm säng samt eldningsbar braskamin och 32 tums platt-TV. Kök med porslin, spis, ugn, stort kylskåp och diskmaskin. Glasveranda med matbord i anslutning till köket varifrån man kan se solen gå ner i Kalmarsund. Havsutsikt från sovrum och kök/veranda. Toalett med handfat. Stort trädäck med utsikt över havet samt utemöbler och grill.

Stuga 2: Åtta enkelbäddar fördelade över 4 rum. Ett allrum med två sängar, kök med porslin, spis, ugn, kyl, 2 hyllplan i frysen, mikrovågsugn, matbord, platt-TV och eldningsbar braskamin. WC, dusch samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Övriga info: Det finns även två juniorsängar, två fällsängar samt en spjälsäng att låna. Wifi ingår. På TV-apparaterna går det att se gratisutbudet, om man önskar går det bra att ta med Boxerkort och sätta i de boxar som finns i stugorna. Ved finns om man vill elda i kaminerna. Bytesdag söndagar, utflyttning senast kl. 13.00 och inflyttning fr.o.m. kl. 15.00. Flyttstädning kan köpas till för 750 kr annars förväntar vi oss att ni städar innan ni åker hem.
Vi ser gärna en förskottsbetalning på 20% i samband med bokning.
Under vissa tider, se nedan, hyr vi även ut per dygn.

Tyvärr ej husdjur eller rökning inomhus. Vi, som bor på grannfastigheten har några katter, som kanske kommer på besök. Dessa ska hållas utomhus och inte släppas in med hänsyn till allergier etc.


Vägbeskrivning:
Från Byxelkrok kör söderut utmed kusten. Följ Hagskogsvägen. Direkt efter andra färisten ligger husen på vänster sida drygt 2 km från Byxelkrok.

Kalender

Plassering

Byxelkrok

Kart: Se overnattingsadresse og posisjon på Hitta.se eller Google Maps

Sesong og prisnivå:


 • Hyra per vecka
  v 25 - 33, stuga 1 och 2 = 12 500:-/vecka
  Övriga veckor efter överenskommelse
  Hyra per dygn
  Stuga 1 = 500:-/dygn (ej v 25 -33)
  Stuga 2 = 700:-/dygn (ej v 25-33)
  Ovanstående villkor och tider gäller i huvudsak, vi är dock öppna för andra önskemål och eventuellt kan då annan överenskommelse träffas.
  Vår fastighet är försäkrad och vi är inte anslutna till Stugknutens samarbetspartner MangoPay. Hyresbetalningar skall därför erläggas direkt till oss och inte till MangoPay. Vi kan också nås på epost [Filtered email].

Dette feriehuset kan leies for en lengre periode

Fasiliteter:

Tilleggsinformasjon

Personen som er ansvarlig for innholdet i denne annonsen og for utleie av denne overnattingen er Eva Aleson.

Råd til leietakere når de bestiller

Anmeldelser

Dette er en av mange annonser på www.stugknuten.com - feriehus i Sverige

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.