Meny
Stugknuten
 3 senger
 40
 2500 SEK/uke

Stuga på Hållnäshalvön, 40kvd

Detta är en av våra fyra stugor som ligger på fantastiska Hållnäshalvöns norra del i byn Hållen nära Fågelsundets fiskeläge (se information på hallnas.se) vid Ålands hav c:a 100 km från Uppsala och 70 km från Gävle. Stugorna har högt kullturvärde och är typiska för det småskaliga lantbruk som här bedrivits tillsammans med fiske. De är belägna intill ett naturreservat och här är det mycket fridfullt och en mycket fin natur- och kulturmiljö med breda stenmurar, vackra havsstränder och bär- och svamprik skog. Båt och kajak går att hyra. Det är fritt fiske.

Denna stuga är avsedd för en upplevelse. Att få bo i äkta gammalt torp (nyrenoverat) utan moderna faciliteter. Maten lagas på vedspis, vatten hämtas från gårdspump och stenad källare kyler maten. Och därtill ett äkta hemlighus (dass).

Vägbeskrivning:
Från Uppsala respektive Gävle: Åk E4 till Tierp. Vidare till Skärplinge - Hållnäs kyrka - Hjälmunge - mot Fågelsundet och till höger i byn Hållen och kör asfaltsbelagd väg ca 1 km. Huset syns från vägen.

Hemsida: hallnas.se
Sesong og prisnivå

Pris/natt, lavsesong 700 SEK

Pris/uke, lavsesong 2500 SEK

Fasiliteter
Annen informasjon
  •  Mobildekning
  •  Uteplass (terrasse osv)
  •  Åpent ildsted
 Baderomsfasiliteter
  •  Badstue
  Tilgjengelig i nærheten
  •  Fisking – Fritt fiske
  •  Kanoleie – Två enmanskajaker
  •  Utendørs svømmefasiliteter (strand) – Naturbad, gångstig 1 km
Tilleggsinformasjon

Personen som er ansvarlig for innholdet i denne annonsen og for utleie av denne overnattingen er Nils Larssons Lantbruk.

Råd til leietakere når de bestiller

Anmeldelser

Har du leid dette feriehuset og er fornøyd med oppholdet ditt? Vennligst hjelp oss og nye leietagere med å

Dette er en av mange annonser på www.stugknuten.com - feriehus i Sverige