Feriehytte i Sverige
Tilbake

Anmeldelser for annonsen #23389 - Öland Emmetorp, Nybyggt Semesterhus 2017 -Sverige

Jenny Löweskog
leid i 2019
Vi hade en toppenvecka på Öland i detta boende. 4 vuxna och 4 barn (2-6 år) Stort fräscht hus med en fantastisk altan och bra ytor för barnen att leka på. Bra med två toaletter, wifi var det enda vi saknade. Huset är beläget på perfekt avstånd för att besöka sevärdigheter åt alla håll. Efter besök på bla Böda Strand och Ölands djur och nöjespark var det alltid lika skönt att komma hem till lugnet och ytorna vid huset. Kan varmt rekommendera detta boende. Enkelt att komma i kontakt med uthyraren.
Benny Önnefält
leid i 2019
Perfekt hus att hyra om man vill se Öland! Nytt och fräscht, allt man behöver finns i det välkomnande huset. Bra bad i närzon, härlig kustväg att cykla mm. Vi trivdes och hade en ljuvlig vecka här tillsammans med en annan familj!
Magnus
leid i 2018
Jättefint hus med en härlig altan och gräsmatta för sommarlekar. Väldigt fräscht invändigt med ett välutrustat kök och rymlig kyl/frys. Nära (ca ett par km) till fint bad med kullerstensstrand, Djupvik. Trevligt bemötande av uthyrarna, även snabba svar på de frågor vi hade under hyrestiden. Vi och ytterligare en familj trivdes verkligen i detta härliga hus. Den enda förbättringspotential vi kunde komma på var att det skulle kunna finnas en AC, temperaturen dagtid låg på 30-35 grader den veckan vi bodde i huset så det blev aldrig under 28,5 grader inomhus. Helt klart ett toppenhus att spendera semestern i! Rekommenderas starkt!
Babsan
leid i 2018
Modernt fräscht hus i trevligt område. Inget saknades, härlig solaltan med bra möjligheter för skugga för den som vill. Trevligt bemötande av uthyraren. Rekommenderas!
Margareta
leid i 2018
Härliga dagar på Öland i detta jättefina hus - nytt och mycket bekvämt boende i en lugn och vacker miljö, nära havet och den vackra stenkusten. Här finns allt som behövs för en toppensemester! Rekommenderas!
Oscar
leid i 2018
Fantastiskt fräscht och fint, mysig hemmakänsla och underbart med sol hela dagarna! Nära havet också, rekommenderas starkt!

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.