Feriehytte i Sverige
Tilbake

Anmeldelser for annonsen #23389 - Öland Emmetorp, Nybyggt Semesterhus 2017 -Sverige

Magnus
leid i 2018
Jättefint hus med en härlig altan och gräsmatta för sommarlekar. Väldigt fräscht invändigt med ett välutrustat kök och rymlig kyl/frys. Nära (ca ett par km) till fint bad med kullerstensstrand, Djupvik. Trevligt bemötande av uthyrarna, även snabba svar på de frågor vi hade under hyrestiden. Vi och ytterligare en familj trivdes verkligen i detta härliga hus. Den enda förbättringspotential vi kunde komma på var att det skulle kunna finnas en AC, temperaturen dagtid låg på 30-35 grader den veckan vi bodde i huset så det blev aldrig under 28,5 grader inomhus. Helt klart ett toppenhus att spendera semestern i! Rekommenderas starkt!
Babsan
leid i 2018
Modernt fräscht hus i trevligt område. Inget saknades, härlig solaltan med bra möjligheter för skugga för den som vill. Trevligt bemötande av uthyraren. Rekommenderas!
Margareta
leid i 2018
Härliga dagar på Öland i detta jättefina hus - nytt och mycket bekvämt boende i en lugn och vacker miljö, nära havet och den vackra stenkusten. Här finns allt som behövs för en toppensemester! Rekommenderas!
Oscar
leid i 2018
Fantastiskt fräscht och fint, mysig hemmakänsla och underbart med sol hela dagarna! Nära havet också, rekommenderas starkt!

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.