Feriehytte i Sverige
Tilbake

Anmeldelser for annonsen #22982 - Nyrenoverad lada i hjärtat av Österlen

elaine Å.
leid i 2019
Niclas & Lovisa var världens bästa värdar, super trevliga och lätta. Vi hyrde huset till 5 st av våra bröllopsgäster och de var jätte hjälpsamma med allt. Kan varmt rekommendera!
camilla m.
leid i 2019
Härliga 2 veckor hos Niclas och Louise, väldigt hjälpsamma med allt.Fint välkomnande med present och bubbel bra början på firandet av min 50 årstesa.Vi andvände Lusthuset när det var blåsigt ute det var perfekt. Borrby ligger fint för upptäcka Österlen.Rekommenderar detta boende varmt. Camilla Magnusson med familj och vänner.
Matilda O.
leid i 2019
Rent och trevligt litet hus med stor gräsmatta! Hjälpsamma, seriösa och trevliga värdar!
Sara D.
leid i 2019
Jag har varit här en vecka och jag har trivts jättebra. Ägaren är väldigt trevlig och hjälpsam. Allting är fräsch och mysigt. Det finns både tvättmaskin och diskmaskin vilket underlättar. Om det dyker upp något som man behöver hjälp med är ägarna snabba på att rycka ut. Inget problem är för litet eller stort. Det har varit väldigt trevligt att få vara här.
Kristine
leid i 2018
Rent och fräscht boende. Väl utrustat kök, möjlighet att tvätta. Uteplats med grill, ett lusthus i trädgården att vara i vid blåst/regn. Tillgång till cyklar. Gångavstånd till affär m.m. Bra läge med cykelavstånd till strand. Avskilt men inte enskilt läge i utkanten av Borrby med utsikt över åker och hästhage.
Johan Edström
leid i 2018
Mycket bra boende och hjälpsamma, trevliga värdar. Välutrustad stuga som har ett mycket bra läge för utflykter runtom Österlen. Extra plus i kanten för hjälpsamt och trevligt värdpar. Kan varmt rekommendera detta boende!

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.