Feriehytte i Sverige
Tilbake

Anmeldelser for annonsen #20473 - Fjällstuga i Hovde/Drommen

Elisabet Robinson
leid i 2018
Vi spenderade julen 2018 i denna mysiga stuga! Den har allt man kan behöva och Veronica hade ordnat jätte fint vid ankomst. Stugan har toppen läge, nära till backarna, restaurang och affär, ingen bil behövdes under veckan. Stugan är mysigt inredd med en soffa där alla får plats. Toppen stuga för barn och vuxna!
Stefano
leid i 2018
Vi tillbringade påskhelgen här. Många stugor är fräscha och bra utrustade, det som är speciellt med den här är vad allt är genomtänkt i minsta detalj. Blommor vid ankomst, trevliga kuddar på sofforna, tillgänglig information av det mesta. Dessutom var Veronica alltid tillgänglig vid behov. Allt detta bidrog till en mycket fin fjällupplevelse. Stort tack
Linda
leid i 2018
Supernajs stuga - perfekt för en barnfamilj. Mysig, bra badrum med både tvättmaskin/torktumlare. Går fint att åka direkt till både Drommenliften och Hovdeliften från stugan.
Stefan Ganekind
leid i 2018
Varit här v 8 2017 och 2018 vi älskar detta stället!! Fon kommunikation med Veronica! Stugan är helt underbar och rymmer mycket! Kan bara varmt rekommenderas!
Lillemor
leid i 2017
Mysig, fräsch stuga där ski in/ski out funkar bra. Väl utrustad och sköna sängar. Kan verkligen rekommenderas. Hyrde 2018.
Ann-Sofie Nilsson
leid i 2017
Smakfullt inredd fräsch stuga med alla bekvämligheter man kan önska sig. Den smarta planlösningen gör att man kan vara flera personer utan att uppleva att det blir trångt. Rent och trivsamt med en mysig uteplats som pricken över i. God service av hyresvärden Veronica! Vi hade fina dagar där boendet förhöjde upplevelsen. Vi kommer gärna igen!
Annica
leid i 2017
Vi är jättenöjda med vår vistelse i stugan. Den är fint renoverad och ljus o fräch. Allt man kan tänkas behöva finns. Tack Veronica för trevligt bemötande.
Johan
leid i 2017
Vi spenderade nyårsafton i denna fantastiskt mysiga stuga, som hade exakt ALLT och lite till som man behöver för en vecka i fjällen! Dialogen med Veronica har fungerat mycket bra! :)

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.