Vakantiehuisje in Zweden

Over Stugknuten.com

Stugknuten.com is een van Zwedens grootste en oudste advertentieportals om vakantiehuizen in Zweden te huren. Sinds 2001 bieden wij eigenaren en huurders een mogelijkheid om elkaar te vinden zonder dure tussenpersonen.

Informatie over Stugknuten.com

De ambitie van Stugknuten.com is om als efficiënte en gebruiksvriendelijke tool te fungeren voor zowel adverteerders en ook andere bezoekers en hulp te bieden voor zoveel mogelijk reserveringen.

Wij bieden advertenties aan een schappelijke vaste prijs, en vragen geen commissie. De adverteerders/eigenaren publiceren zelf alle informatie over hun eigendommen met eenvoudige formulieren in hun browser. Deze informatie zal dan verschijnen in de vorm van een advertentie die op veel verschillende manieren vindbaar is. De adverteerders/eigenaren zijn verantwoordelijk voor de inhoud in hun reclame en voor de verhuur van hun eigendom.

Stugknuten.com heeft ongeveer 100 000 - 260 000 unieke bezoekers per maand. Dat geeft ons veel tevreden klanten die daarna jaar na jaar verder gaan met adverteren. Vooral leuk, al die adverteerder die sinds het begin in 2001 bij ons zijn!

Advies voor huurders bij het reserveren

Adverteren (Enkel beschikbaar in het Zweeds)

Banneradvertenties

Contactinformatie

Stuur alstublieft uw vragen over de website naar:

E-mail: info@stugknuten.com

Stuur uw vragen over een bepaald vakantiehuis naar:

De eigenaren (Contactinformatie in iedere reclame)

Copyright 2016. Vragen over huisjes moeten beantwoord worden door de verantwoordelijke adverteerder.