Feriehytte i Sverige

Information om udlejning gennem Stugknuten.com

Annoncøren (se kontaktoplysninger i hver annonce) er personlig ansvarlig for beskrivelsen hans/hendes indkvartering i annoncen, og for udleje af hans/hendes feriehjem.

Stugknuten.com tager ingen provision af annoncørers leje. Udlejning finder sted direkte mellem dig som lejer og annoncøren (udlejeren). Det betyder at du fuldstændigt undgår omkostningsfulde mellemmænd og priserne kan holdes på et godt niveau.

Når du booker, anbefaler vi at du som beboer

  • Udskriv annoncen så du har alle informationerne om den gemte booking-tid.
  • Spørg udlejeren hvis nogen af oplysningerne i annoncen virker uklare eller mangler. Antag aldrig at noget der er vigtigt for dig er tilgængeligt, hvis det ikke står i beskrivelsen. Spørg udlejeren så du undgår at blive skuffet. Bed om billeder så du kan se hvordan huset set ud, både inde og udenpå.
  • Afklar med udlejeren at prisen angivet på annoncen er korrekt for perioden du vil booke. Hvis datoerne for høj- og lavsæson mangler på annoncen skal du kontakte den nuværende annoncør og bede ham/hende om datoerne.
  • Sørg for at du modtager en lejeaftale som tydeligt viser hvilket feriehjem du lejer, perioden du vil være der, til hvilken pris, og hvilke vilkår der gælder. Vi anbefaler vores annoncører at blive betalt på forhånd.
  • Sørg for at du får de fylde kontaktoplysninger på udlejeren (ikke blot en e-mailadresse). Tjek dem med en korttjeneste så som www.eniro.se eller www.hitta.se
  • Bed udlejeren om referencer fra tidligere beboere.
  • I Sverige er det normalt at lejeren medbringer sit eget sengetøj og håndklæder. Hvis du vil låne sengetøj/håndklæder skal du spørge udlejeren om dette er muligt for et lille gebyr. Rengøring håndteres normalvis af lejeren før afrejse. Nogen gange kan du købe denne service af udlejeren.
  • Hvis du er utilfreds med noget ved ankomst til feriehjemmet, kontakt udlejeren omgående, Fortæl udlejeren hvad du er utilfreds med og bed dem om at ordne problemet direkte eller give dig kompensation.

Copyright 2016. Spørgsmål om en hytte skal besvares af den ansvarlige annoncør.