Feriehytte i Sverige

Informasjon om utleie gjennom Stugknuten.com

Annonsøren (se kontaktinfo i hver annonse) er ansvarlig for beskrivelsen av hans/hennes innkvartering i annonsen, og for utleien av hans/hennes fritidshus.

Stugknuten.com tar ingen provisjon av annonsørens husleie. Utleie skjer direkte mellom deg som leietaker og annonsøren (huseier). Dette betyr at du fullstendig unngår mellommenn og prisene kan holdes på et bra nivå.

Når du booker, anbefaler vi at du som leietaker

  • Skriv ut annonsen slik at du kan ha all informasjonen når bookingen er lagret.
  • Spør huseier hvis noe av informasjonen i annonsen virker uklar eller mangelfull. Aldri gå utfra at noe som er viktig for deg er tilgjengelig, hvis det ikke står i beskrivelsen. Spør huseier, slik at du ikke risikerer å bli skuffet. Spør etter bilder, slik at du kan se hvordan huset ser ut både inne og ute.
  • Sjekk med huseier at prisen som er oppgitt i annonsen er riktig for den perioden du ønsker å bestille. Hvis prisene for høy- og lavsesong mangler i annonsen, må du kontakte den aktuelle annonsøren og spørre ham/henne for disse datoene.
  • Sørg for at du mottar en leieavtale som tydelig viser hvilket fritidshus du leier, perioden du skal leie den i, til hvilken pris, og hvilke betingelser som gjelder. Vi anbefaler våre annonsører å ta betalt på forhånd.
  • Sørg for at du får fullstendig kontaktinfo fra huseier (ikke bare en e-postadresse). Sjekk dem ut med en karttjeneste som www.eniro.se eller www.hitta.se.
  • Spør husverten etter referanser fra tidligere leieboere.
  • I Sverige er det vanlig at leietaker tar med eget sengetøy og håndklær. Ønsker du å låne sengetøy/ håndklær, må du spørre huseier om dette er mulig mot en liten avgift. Rengjøring gjøres vanligvis av leietaker før avreise. Noen ganger kan du kjøpe denne tjenesten fra huseier.
  • Hvis det er noe du ikke er fornøyd med når du kommer til feriehjemmet, kan du kontakte husverten med en gang. Fortell husverten hva du er misfornøyd med og be dem om å ordne opp i problemet direkte eller erstatning.

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.