#36061 - auf Stugknuten.com seit 2023-12-11
 6 + 1 betten
 58
 7500 - 15000 SEK/Woche
(2)

Kanonläge! 4:a med ski in/ski out 20 m från backen

Diese Unterkunft ist mit dem S-Zeichen von Stugknuten ausgezeichnet

Die S-Kennzeichnung von Stugknuten bedeutet, dass Ihr Vermieter die Wahl getroffen hat, Ihnen ein möglichst sicheres Geschäft anzubieten. Diese Unterkunft wird bei der Buchung bezahlt, die Miete wird jedoch erst nach Ihrem Auschecken an Ihren Vermieter gezahlt. Diese Sicherheit gilt nur, wenn Buchung und Zahlung durch das System von Stugknuten erfolgen.  
Lesen Sie hier mehr dazu

Varmt välkommen att hyra vår fina lägenhet på 4 rok i Tegefjäll, mellan Åre by och Duved. Huset har fyra lägenheter och ligger med fantastisk utsikt över Åresjön, Renfjället och Åreskutan. Det är byggt 2016, har alla bekvämligheter, bastu, stor altan och egen grillplats. Ski in och ski out med endast 20 meter till backen. Närmare kan det inte bli!

Med bil tar det ca 5-6 min till Åre torg och ca 4-5 min till Duved. Du kan hyra veckovis men också månadsvis både vinter- och sommartid.

SKIDSYSTEM
Det gemensamma skidsystemet för Tegefjäll och Duved bjuder på fantastisk skidåkning i härliga backar för både avancerade åkare och barnfamiljer. Här finns även möjlighet till skogsåkning och offpiståkning. Mini-Tege med backe och släplift är perfekt för de minsta barnen liksom den populära Vildmarksstigen - ett specialområde för lite större barn med roliga djurstatyer och lättare barnbackar. Vill du även åka i Åres omfattande skidsystem går gratis skidbussar eller så tar du bilen 5-6 min.

LÄGENHETEN
Lägenheten är 4 r o k, 58 kvm stor, med sovplats för 6-7 personer. Den är mycket välplanerad med bl a skjutdörrar för att spara yta. Golvvärme i hela lägenheten. Fönster från golv till tak i vardagsrummet som vetter ut mot vår stora altan med sol från morgon till sen eftermiddag. Bilen parkerar du precis utanför.

Lägenheten har ett fullt utrustat, modernt kök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Porslin för 12 personer, vanliga glas, vinglas, champagneglas och snapsglas. Det finns tekanna, kaffebryggare, Nespressomaskin samt mjölkskummare. Givetvis finns också stavmixer, vanlig mixer, brödrost m.m. Kyl/frys, microvågsugn, induktionshäll och ugn samt diskmaskin.

I vardagsrumsdelen finns gott om plats för socialt umgänge. Här finns matplats för upp till 8 personer samt soffa, fåtölj och bord. Det finns också en mysig Lamino fåtölj i fårskinn att krypa upp och mysa i. Smart-TV med stor skärm, cromecast och bra högtaralarsystem samt ett stort utbud av kanaler och tjänster, bl a Netflix. Snabbt bredband/wifi ingår förstås. I bänken under TV:n finns spel och kortlekar att roa sig med.

På vår stora altan med sköna utemöbler kan du njuta av utsikt mot både Åresjön, Renfjället och Åreskutan. Det finns dynor, lammfällar och filtar så att du kan sitta ute och mysa i solen även vintertid.

Lägenheten har tre separata sovrum med härliga duntäcken och dunkuddar. Ett sovrum med kontinentalsäng 180 cm, ett med våningssäng för två personer och ett med en våningssäng med extra bred säng nertill (120 cm) där man, om man står ut med att sova lite trångt, kan sova totalt tre personer i rummet. Vill man kan man alltså bo 7 personer i lägenheten.

Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, dusch, handfat och toalett, spegelskåp, badrumsskåp och el-handukstork. I vår mysiga bastu finns ett fönster så du kan sitta på bastulaven högst upp och se ut på altanen och utsikten.

Det finns 4 garderober samt byrå för förvaring. Till lägenheten hör också ett låsbart skidförråd.

VINTER
På vintern kan du åka slalom i fina skidbackar i Tegefjälls och Duveds gemensamma skidsystem. Från Tegefjäll går också gratis skidbussar in till Åre samt lokalbussar mellan Åre, Tegefjäll och Duved med jämna mellanrum. Åker du hellre längd- eller turskidor finns fina längdspår i Duved, Ullådalen och Björnen.

I Tegefjäll finns vintertid en mindre livsmedelsbutik, skiduthyrning, värmestuga, en allmän grillplats samt en restaurang med after ski.
I Åre by finns både ICA och Coop, bageri, butiker, systembolag samt restauranger och barer om du gillar uteliv.
I Duved finns en välsorterad Icaaffär, restauranger, nybyggd sporthall med gym, paddel- och tennisbanor. På sommaren finns löpspår.

SOMMAR
På sommaren är omgivningarna fantastiska att bada, fiska, vandra, springa och cykla i. Här är nära till Åresjön och till Tegefallet där man kan bada och grilla. Du kan också hyra cykel eller kajak och paddla. Det finns även gott om vandringsleder om du vill vandra på fjället. Åk gärna till Tännforsen och titta på Sveriges högsta vattenfall som ligger några mil härifrån eller till Kretsloppshuset i Mörsil där du kan njuta av deras vackra växthus, trädgårdar, restaurang med fantastisk god mat samt deras lilla butik. Regnar det är ett besök på Copperhill Mountain Lodges fina spa och poolanläggning verkligen att rekommendera. Inte dumt på vintern heller.

VILLKOR UTHYRNING
- Vi hyr ut veckovis men även månadsvis. Fråga gärna om du har speciella önskemål så återkommer vi med pris.
- För att vara säkra på att det alltid är rent och välstädat när våra hyresgäster kommer tillämpar vi obligatorisk avresestädning via städfirma. Kostnad för detta tillkommer utöver hyreskostnaden, med 1105 kr efter rutavdrag. Städfirman fakturerar dig efter att de städat. Det enda du behöver göra är att plocka undan, diska och slänga sopor innan du checkar ut.
- Lakan och handdukar ingår inte men kan vid önskemål hyras direkt från städfirman.
- Självständig incheckning med nyckel som finns i nyckelskåp. Vi planerar att sätta upp kodlås.
- Utförlig information skickas innan och finns också i pärm i lägenheten. Undrar du över något finns vi bara ett samtal eller ett sms bort.
- Lägsta ålder för att hyra utan målsmans sällskap är 25 år.
- Rökning är inte tillåtet
- Inga husdjur

Kontakta oss gärna för mer information. Varmt välkommen!
Stugknuten
Saisons und Preisspanne

Preis pro Woche ab 7500 SEK

Preis pro Woche zu 15000 SEK

Lågsäsong: 7500 SEK per vecka.
Sommarsäsong: 12 000 SEK per vecka: Gäller från midsommarveckan till och med mitten av augusti.
Högsäsong: 15000 SEK per vecka. Gäller från jul och nyår till och med påskveckorna.
För längre period kontakta oss för kostnadsförslag.

För att vara säkra på att det alltid är välstädat och snyggt när du kommer tillämpar vi obligatorisk avresestädning via städfirma. Kostnad för detta tillkommer med 1105 kr efter rutavdrag.
Vi beställer städningen åt dig och städfirman fakturerar dig efter att de städat.
Bewertungen

Die folgenden Mieter haben eine Bewertung hinterlassen

Martina A., gemietet in 2024
Verifierat omdöme
Läget var fantastiskt mitt i backen och tillgången till egen grillplats var superlyxigt. Huset låg precis lagom högt upp i backen så att man orkade gå upp från skidbussen, afterskin eller ICA to-go butiken. Lägenheten var fin och fräsch, bekväm och utsikten var toppen. Kontakten med Marie och Anders var smidig och snabb och vi fick all information som vi behövde. Skidåkningen i Tegefjäll/Duved uppskattades av både tonåringar och vuxna och det är superlätt att ta skidbussen till Åre och Björnen för variation. Vi åker gärna tillbaka till både Tegefjäll och lägenheten.

Gesamtbewertung

Sauberkeit

Ort

Anzeigengenauigkeit

Kristin Blomqvist, gemietet in 2024
Verifierat omdöme
Jättefin lägenhet med allt man kan tänkas behöva. Läget är det bästa i Tegefjäll. Huset ligger i princip i pisten så det är verkligen ski in/ski out hela säsongen. Du kan också promenera upp till huset från skidbussen/after skin i Tegetornet när liftarna har slutat gå. Kanske inte för riktigt små barn med pjäxor, men för vuxna är det absolut inga problem. Lägenheten är välplanerad med tre sovrum varav en våningsäng har bred underslaf så där får man plats 2. Vi bodde väldigt bra med våra tre barn. Öppet mellan köksdel och vardagsrum så det är ett väldigt socialt rum. När vi kom dit fanns det lite av varje, såsom kryddor, diskmedel, toalettpapper mm. Så vi behövde inte åka och handla det första vi gjorde. Det fanns t.o.m. lite spel till barnen. Det finns även tvättmaskin och en fin bastu. Utsikten är härlig, man kan titta ut på balkongen på morgonen och se om sittliften är öppen nedanför. :) Vi har bara gott att säga om lägenheten och värdinnan som var tillmötesgående och trevlig.

Gesamtbewertung

Sauberkeit

Ort

Anzeigengenauigkeit

Stugknuten
Ausstattung
Informationen
  •  Allergiefreundlich
  •  Breitband
  •  Gartenmöbel
  •  Grillmöglichkeiten – Egen grillplats som hör till huset. Allmän grillplats finns också nere vid liften. Vill man grilla vid vattnet finns mysig grillplats vid Tegefallet ca 3 km från lägenheten.
  •  Handydeckung
  •  Hunde nicht gestattet
  •  Ladestation für Elektroauto – Finns men får ej användas av hyresgäster.
  •  Platz im Freien
  •  Rauchen nicht gestattet
  •  Separate Schlafzimmer
  •  Tv
 Küchengeräte
  •  Gefrierschrank
  •  Geschirrspülmaschine
  •  Kochmöglichkeit
  •  Kühlschrank
  •  Mikrowellenherd
 Badezimmer
  •  Dusche
  •  Pool
  •  Sauna
  •  WC
  •  Waschmaschine
 In der Nähe
  •  Angeln
  •  Boat (zur Miete)
  •  Fahrrad (zur Miete) – Finns i Åre och Duved
  •  Freibad
  •  Hallenbad – Fyra simhallar i Åre kommun samt äventyrsbad på Holiday Club Åre
  •  Kanu (zur Miete)
  •  Motorschlitten
  •  Schlittenhund
  •  Skilaufen – Finns både i Duved, Ullådalen och Björnen, inte långt härifrån
  •  Slalom/Snowboard
  •  Spielplatz
  •  Temperierte Badeanlage – finns i simhallar och Holiday Club Åre
  •  Wanderwege
Weitere Informationen

Ein Ratschlag für Mieter beim Buchen

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom