#35346 - auf Stugknuten.com seit 2023-08-05
 8 betten
 85
 5800 - 19900 SEK/Woche
(6)

Trivsam fjällstuga i Stöten ski in/ski out

Diese Unterkunft ist mit dem S-Zeichen von Stugknuten ausgezeichnet

Die S-Kennzeichnung von Stugknuten bedeutet, dass Ihr Vermieter die Wahl getroffen hat, Ihnen ein möglichst sicheres Geschäft anzubieten. Diese Unterkunft wird bei der Buchung bezahlt, die Miete wird jedoch erst nach Ihrem Auschecken an Ihren Vermieter gezahlt. Diese Sicherheit gilt nur, wenn Buchung und Zahlung durch das System von Stugknuten erfolgen.  
Lesen Sie hier mehr dazu

Varmt välkomna till vårt mysiga fjällhus med hög standard som ligger i Stöten i Granfjällsbyn! Ski in/ski out, med 200 m till transportliften har ni direkt kontakt med skidbackarna, trots att huset ligger i ett lugnt område ca en kilometer från centrum. Transportliften går långsamt för att underlätta för barn, men med bilen når du alla liftsystem på 5 minuter. Läget på Norrskensstigen ger fjällhuset en fantastisk utsikt över både Worldcupbacken och fjällvärlden. För den som vill äta eller dricka ute finns en nybyggd restaurang 200 m bort. Här kan vi rekommendera er att samlas för att njuta av utsikten och ett svängigt afterski! I ett modernt timmerhus från 2019 med en fantastisk utsikt över fjällkedjan kopplar man av på sin skidsemester!

Husets entré erbjuder en praktisk hall med klinkersgolv, pjäxvärmare, torkskåp och hängare för såväl kläder som hjälmar. Hela huset har ekparkett och vita timmerväggar. Vardagsrummet, med öppen planlösning mot det välutrustade moderna köket, har full takhöjd på 5,6 meter och erbjuder en fantastisk utsikt över fjällvärlden via panoramafönstrens härliga ljusinsläpp! I vardagsrummet finns braskamin, en 55-tums smart TV med Chromecast, en familjevänlig rymlig hörnsoffa liksom matsalsbord. Huset har två helkaklade badrum med dusch och WC, ett på varje våning och likaså ingår tvättmaskin/tumlare och bastu. Vi erbjuder även Wifi med snabb fiberuppkoppling och en nyinstallerad laddbox. I huset finns tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter: ett med dubbelsäng och de andra två med våningssängar, totalt 8 bäddar med påkostade madrasser, täcken och kuddar. På övervåningen finns en myshörna med två fåtöljer. Sist men inte minst kan ni njuta av både en rymlig balkong och en härlig altan med bord och grill för afterski-häng i soligt västerläge! Obs! Spabadet på altandäcket är privat.

I direkt anslutning till entrén finns ett skidförråd. Praktisk parkering för 2 bilar finns direkt utanför altanen och ytterligare några allmänna parkeringsplatser ligger nedanför huset.

Stöten som skidort

Med sina 398 meter har Stöten den högsta fallhöjden i Sälenfjällen. Här njuter du av skidor, snö och en storslagen utsikt över både svenska och norska fjäll. Du hittar backar för alla som vill åka skidor, från mycket lätta backar till utmanande pister. I Stöten i Sälen ligger alla backar nära. Här tar du dig vart du vill med skidor och lift! Stöten är ett ess i Sälenfjällen med längsta backe 3 km! Dalarnas längsta och snabbaste lift Vargy express och blev utsedd till årets skidanläggningen 2019 av SLAO och Sveriges bästa skidort för barnfamiljer 2021/22, samt fick utmärkelsen Sveriges bästa pist och park av Freeride samma år. Stöten kan erbjuda 50 backar med olika svårighetsgrader för hela familjen, dessutom off-piståkning och park. Den upplysta huvudbacken gör att det går maximera skidåkningen fram till kl 18.00 varje dag och skulle det inte vara nog så finns även morgonåkning på tis och fre samt kvällsåkning på ons och lör.

45 km längdskidsspår finns både i dalen och på kalfjället, varav 3 km är upplysta på kvällen. Från toppen har man en magisk utsikt över både norska och svenska fjäll. För att maximera fjällsemestern erbjuder Stöten även en mängd olika aktiviteter: skotersafari, bad & bastu, Spa & relax, hundspann, bowling, gym, Gamezone, barnklubb & barnpassning. Vill man testa fler destinationer finns Trysil 45min. bort. Till Lindvallen tar det 30min, Hundfjället och Tandådalen ca 20min och till Kläppen ca 45min.

Stöten erbjuder en fantastisk miljö och en mängd aktiviteter även under sommartid bla kanotuthyrning/fiske vid Görälven, cykling i Rörbäcksnäs, fjällvandring, downhill i Lindvallen och Trysil mm
Stugknuten
Saisons und Preisspanne

Preis pro Woche ab 5800 SEK

Preis pro Woche zu 19900 SEK

Pris/vecka, sommar/höst 2023, pris är inklusive städ och Stugknutens bokningsavgift

v32-49 5.800 kr

Lediga veckor säsongen 23/24

Vecka Bytesdag söndag
Vecka 50: (14 - 17 Dec) 6000 kr BOKAD
Vecka 51: (17 - 21 Dec) 6000 kr
Vecka 52: (23 - 30 Dec) BOKAD
Vecka 1: (30 -6 Jan) 19900 kr BOKAD
Vecka 2: (7 - 14 Jan) 8 900 kr BOKAD
Vecka 3: (14 - 18 Jan) 5 900 kr
Vecka 4: (21-25 jan) 5 900kr
Vecka 4: (26 - 30 Jan) 8 900 kr BOKAD
Vecka 5: 11 900 kr BOKAD
Vecka 6: (4 - 11 Feb) 12 900 kr BOKAD
Vecka 7: (11 - 18 Feb) 19 900 kr BOKAD
Vecka 8: (18 - 25 Feb) 19 900 kr BOKAD
Vecka 9: (25 - 3 Mar) BOKAD
Vecka 10: (3 - 10 Mar) 13 900 kr BOKAD
Vecka 11: (10 - 17 Mar) 14 900 kr BOKAD
Vecka 12: (17 - 24 Mar) 13 900 kr BOKAD
Vecka 13: (24- 28 Mar) 8 990 kr BOKAD
Vecka 13: (28-31 Mar) BOKAD
Vecka 14: (31 - 7 Apr) BOKAD
Vecka 15: (7 - 14 Apr) 9 900 kr
Bewertungen

Die folgenden Mieter haben eine Bewertung hinterlassen

Simon B., gemietet in 2024
Verifierat omdöme
Stugägarna var otroligt otrevliga på slutet då vi hade råka glömma två flaskor i köket Ville debitera oss extra avgift på städ fast städet ingick i priset...sedan när jag bad om att få fakturan som städfirman gav och ifrågasätter vrf så dyr avgift för 2 flaskor så blev ägarna otrevliga och sa att jag aldrig mer fick hyra från dem och att dom skulle lägga ut för avgiften. Jätte konstig reaktion för att jag ville se fakturan misstänkte att dom hittade på fakturan.

Gesamtbewertung

Sauberkeit

Ort

Anzeigengenauigkeit

Lennart Hammarsten (Gastgeber)
Simon! Vi ser att du gjorde som du hotade att göra om du skulle behöva betala för att ni inte hade tagit hand om varken sopor eller disk. Du skrev en riktigt dålig recension trots att du tidigare hade uttryckt att du hade trivts i vårt fjällhus. Du har sett bilderna som städfirman tog med mängder av sopor och smutsdisk. Vi är medvetna om att du vägrar betala den avgift som städfirman debiterar när man inte följer reglerna. Naturligtvis vill vi inte ha tillbaka gäster som varken följer regler eller är beredda att ta ansvar för sina handlingar. Lennart och Britt Hammarsten
Zlata Zapolskaia, gemietet in 2024
Verifierat omdöme

Gesamtbewertung

Sauberkeit

Ort

Anzeigengenauigkeit

Lennart Hammarsten (Gastgeber)
Jätteroligt att ni trivdes i vår mysiga fjällstuga, välkomna åter!
Sharareh Elfversson, gemietet in 2024
Verifierat omdöme

Gesamtbewertung

Sauberkeit

Ort

Anzeigengenauigkeit

Lennart Hammarsten (Gastgeber)
Härligt att höra att ni trivdes i vårt fjällhus, välkomna tillbaka!
Haris L., gemietet in 2024
Verifierat omdöme
Vi hade en superhärlig vecka i stöten. Stugan delade vi tillsammans med ytterligare en barnfamilj, totalt 4vuxna och 4barn fick plats gott och väl i stugan. Härligt sköna sängar samt bastu och braskamin förhöjde mysfaktorn efter långa dagar i backen. Vi kommer gärna tillbaka :)

Gesamtbewertung

Sauberkeit

Ort

Anzeigengenauigkeit

Lennart Hammarsten (Gastgeber)
Det gläder oss att ni hade en trivsam vecka och njöt i vårt fjällhus! Ni är så välkomna tillbaka!
Hedvig B., gemietet in 2024
Verifierat omdöme

Gesamtbewertung

Sauberkeit

Ort

Anzeigengenauigkeit

Lennart Hammarsten (Gastgeber)
Vad trevligt att ni också trivdes så bra i vårt fjällhus! Ni är varmt välkomna tillbaka!
Stugknuten
Ausstattung
Informationen
  •  Allergiefreundlich
  •  Gartenmöbel
  •  Grillmöglichkeiten
  •  Handydeckung
  •  Hunde nicht gestattet
  •  Ladestation für Elektroauto
  •  Offener Kamin
  •  Platz im Freien
  •  Rauchen nicht gestattet
  •  Separate Schlafzimmer
  •  Tv
 Küchengeräte
  •  Gefrierschrank
  •  Geschirrspülmaschine
  •  Kochmöglichkeit
  •  Kühlschrank
  •  Mikrowellenherd
 Badezimmer
  •  Dusche
  •  Sauna
  •  Trockenschrank
  •  WC
  •  Waschmaschine
 In der Nähe
  •  Angeln
  •  Fahrrad (zur Miete)
  •  Kanu (zur Miete)
  •  Motorschlitten
  •  Skilaufen
  •  Slalom/Snowboard
  •  Wanderwege
Weitere Informationen

Ein Ratschlag für Mieter beim Buchen

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom