#29203 - auf Stugknuten.com seit 2021-03-17
 4 + 1 betten
 60
 6500 - 9500 SEK/Woche
(26)

Nyrenoverad stuga/torp på natursköna Vänersnäs

Diese Unterkunft ist mit dem S-Zeichen von Stugknuten ausgezeichnet

Die S-Kennzeichnung von Stugknuten bedeutet, dass Ihr Vermieter die Wahl getroffen hat, Ihnen ein möglichst sicheres Geschäft anzubieten. Diese Unterkunft wird bei der Buchung bezahlt, die Miete wird jedoch erst nach Ihrem Auschecken an Ihren Vermieter gezahlt. Diese Sicherheit gilt nur, wenn Buchung und Zahlung durch das System von Stugknuten erfolgen.  
Lesen Sie hier mehr dazu

Nyrenoverad och mysig enplans stuga belägen på natursköna Vänersnäs, en halvö som går ut vid Vänerns södra strand. Du har 2 km till Vänern med fina klippbad, 1 km till Dättern och 4 km till en av Vänerns finare och mycket barnvänliga sandstrand, Gaddesanna.

Stugan ligger fint beläget på en stor tomt med skogen lagom nära inpå knutarna och omges av ett rikt djur och fågelliv. Här bor man verkligen med naturen runt hörnet och vaknar till fantastisk fågelsång varje morgon. Det finns många fina promenadstigar strax utanför huset och på tomten rår ni om er själva utan grannar in på knuten. På tomten finns även en vedbod och ett uthus. En egen spa avdelning med en vedeldad bastu, en utedusch med varm- och kallvatten och en nyare vedeldad badtunna av märket "Kirami" (inköpt 2021) med hygienisk innerdel samt effektiv vedkamin (varm på 1-2 tim) inkl. ved finns på tomten och kan bli tillgängliga mot tillägg, kontakta stugägaren.

Huset är ett charmigt och mysigt litet torp på 60kvm med en veranda framtill. Huset består av ett stort vardagsrum som innehåller en 55 tums led tv, hörnsoffa, stort matbord med plats för 6 pers + ett mindre matbord med plats för 2 pers, vitrinskåp och en braskamin. Här kan du njuta av en mysig värmande brasa framför kaminen. Vardagsrummet har en öppen planlösning ihop med köket som är fullutrustat och innehåller allt som du kan tänkas behöva, stort kyl o frys, inbyggnadsugn och micro, spis, diskmaskin, kaffebryggare och allt husgeråd som behövs. I köksskåpen finns Rörstrands trevliga "Mon Amie" servis för lite extra vardagslyx och i vitrinskåpet finns finservisen och finglasen för att sätta lite extra guldkant på semestern. En trevlig gammal järnspis förgyller köket, men denna får dock inte eldas i.

Huset har två separata sovrum. Det ena sovrummet har en bekväm dubbelsäng och det andra sovrummet har en våningssäng där den övre sängen är 80 cm bred och den nedre sängen är 120cm bred. Dessa två sängar har vi kompletterat med en 9 cm tjock bäddmadrass för att göra sängarna bekväma även äldre barn och vuxna att sova i. Täcken och kuddar i bra kvalité ingår och vill man kan man även få låna enhetliga påslakan (se sängbilder ovan) och handdukar i skön kvalite mot ett tillägg, kontakta hyresvärden. Barnsäng dvs resesäng med en tjock madrass inkl. täcke o kudde finns att låna. Det finns även en barnstol, en skötbädd och en barnservis i plast att tillgå.

Badrummet har kaklade väggar och golv med golvvärme och innefattar dusch, toalett och en tvättmaskin med kombinerad torktumlare. Ljus och trevlig hall med ingång från verandan, där man ta kan sitta och dricka sitt morgonkaffe.

I trädgården finns det trädgårdsmöbler, en rejäl weber grill och en stor härlig hängmatta att koppla av i till fåglarnas skönsång. Mobilt bredband och fri Wifi ingår. Här finns även en stor Bluetooth högtalare. Tvättmedel, diskmedel, diskmaskinstabletter, tvål, handsprit, toalett- o hushållspapper, kaffefilter, te, kryddor, värmeljus, diskhanddukar m.m finns i stugan. Stugan värms upp med luftvärmepump och elelement. Stugans vatten kommer från den egna borrade brunnen. Det råder totalt rökförbud i stugan. Kontakta stugägaren om det är aktuellt med husdjur.

På tomten finns ett potatisland, där man kan gräva upp sin egen potatis och koka till middagen, när det är säsong för det! Och vill man köpa dagsfärsk fisk eller nykokta kräftor, kan man göra det av våra yrkesfiskare här ute på Vänersnäs. Goda, färska ägg finns även att köpa i en självbetjäningsbod på promenadavstånd från stugan.

I närområdet, ca 10-15 min promenadväg från stuga, finns kor och kalvar ute på bete stora delar av sommaren. Fin fågelskådningsplats med fågeltorn finns 4 km bort. Kring Vänern finns ett rikt fågelliv, både havsörn och fiskgjuse häckar i närområdet. Hornborgarsjön med trandansen på våren är en stor sevärdhet. Halle och Hunneberg finns i närheten med sina naturreservat och sevärdheter som t ex Älgens berg med Kungajaktsmuseumet, fiskesjöar och fina vandringsleder. I Trollhättan finns slussar och fallen som har vatten påsläpp hela sommaren. Vill man bada i saltvatten kan man ta en dagstur med bilen till Västkusten och vill man besöka ett äventyrsbad inomhus så finns det både i Trollhättan och i Vänersborg, 20 min bilväg.

Varmt välkoma till Vänersnäs och till våran lilla idyll!
Med vänliga hälsningar Albert & Maria
Stugknuten
Saisons und Preisspanne

Preis pro Nacht ab 1400 SEK

Preis pro Nacht zu 1600 SEK

Preis pro Woche ab 6500 SEK

Preis pro Woche zu 9500 SEK

Lågsäsong 1400:-/dygn eller 6500:-/vecka: v 2-24, 35-50
Mellansäsong 1500:-/dygn eller 7700:-/vecka: v 8,14, 25-26, 33-34, 44
Högsäsong 1600:-/dygn eller 9500:-/vecka: v 27-32, 51-1
Uthyres endast veckovis under sommarens mellan- och högsäsong (v 25-34) med bytesdag Lördag.
Bewertungen

Die folgenden Mieter haben eine Bewertung hinterlassen

Mikael Heikkinen, gemietet in 2024
Verifierat omdöme
Jättefint kommer gärna tillbaka igen

Gesamtbewertung

Sauberkeit

Ort

Anzeigengenauigkeit

Johan P., gemietet in 2023
Verifierat omdöme
Fantastisk stuga i fantastiskt läge! Mycket fräsch och härlig inredning. Supertrevliga värdar!

Gesamtbewertung

Sauberkeit

Ort

Anzeigengenauigkeit

Albert Johansson (Gastgeber)
Många tack för ert fina omdöme om vår stuga! Det glädjer oss att höra att ni har trivts gott och ni är varmt välkomna tillbaka till oss. Mvh Maria & Albert
Fredrik V., gemietet in 2023
Verifierat omdöme
En helt superb stuga, fantastisk standard med allt man kan tänkas behövas under en stugvistelse. Har hyrt många stugor men ingen med denna fina standard och utrustning. Vi hade en jättetrevlig helg med god mat och mys framför brasan

Gesamtbewertung

Sauberkeit

Ort

Anzeigengenauigkeit

Albert Johansson (Gastgeber)
Många tack Fredrik för ert fina omdöme om vår stuga! Roligt att ni har trivts så gott, ni är varmt välkommen tillbaka till oss! Mvh Maria & Albert
Thomas J., gemietet in 2023
Verifierat omdöme

Gesamtbewertung

Sauberkeit

Ort

Anzeigengenauigkeit

Christof S., gemietet in 2023
Verifierat omdöme
Underbart lugnt läge, idylliskt torp, fräsch stuga, lyxig inredning - ett supermysigt ställe med hjärtliga hyresvärdar. Rekommenderas varmt!

Gesamtbewertung

Sauberkeit

Ort

Anzeigengenauigkeit

Albert Johansson (Gastgeber)
Många tack Christof för ditt fina omdöme om vår stuga! Roligt att du har trivts så gott och du är varmt välkommen tillbaka till oss! Mvh Maria & Albert
Stugknuten
Ausstattung
Informationen
  •  Breitband – Mobilt bredband med fritt Wifi.
  •  Gartenmöbel – På verandan och i trädgården.
  •  Grillmöglichkeiten – Grill finns på tomten
  •  Handydeckung
  •  Offener Kamin – Öppen spis med insats finns i vardagsrummet och går fint att elda i, ved finns på plats i stugan. Även en järnspis finns i köket, men den får man dock inte elda i
  •  Platz im Freien
  •  Rauchen nicht gestattet
  •  Separate Schlafzimmer – 2 sovrum
  •  Tv – 55 tum led tv
 Küchengeräte
  •  Gefrierschrank – Fullstor frys
  •  Geschirrspülmaschine
  •  Kochmöglichkeit – Fullutrustat modernt kök
  •  Kühlschrank – Fullstort kylskåp
  •  Mikrowellenherd
 Badezimmer
  •  Dusche
  •  Sauna – Vedeldad bastu o vedeldad badtunna inkl. ved, finns tillgängliga mot tillägg.
  •  WC
  •  Waschmaschine – Tvättmaskin med kombinerad torktumlare
 In der Nähe
  •  Angeln – 2 km
  •  Boat (zur Miete) – 2 km
  •  Fahrrad (zur Miete) – Finns att låna, både vuxna och barncyklar.
  •  Freibad – Klippbad 2 km, stor fin sandstrand 4 km, saltvatten bad 50 km
  •  Fußballplatz – 1 km
  •  Golf – 20 km till Grästorp, 20 km till Vänersborg, Onsjö
  •  Hallenbad – 10 km
  •  Kanu (zur Miete) – 2 km
  •  Minigolf – 10 km
  •  Reiten – 10 km
  •  Skilaufen – 0-10 km
  •  Temperierte Badeanlage – 10 km
  •  Wanderwege – Utanför huset och på Halle- och Hunneberg.
Weitere Informationen

Ein Ratschlag für Mieter beim Buchen

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom